Sanovnik sanjati A

SANOVNIK:Na ovoj strani možete otkriti šta znači sanjati:Abortus,
Advokata,Aerodrom,
Agresivnu mačku,
Ambulantu,Andjela,….

Abortus-pročitaj detaljnije…šta znači sanjati abortus
Advokat-Sanjati advokata znači da ćete imati razne neprijatnosti u budućem periodu.Ako u snu advokat izgubi parnicu očekujte probleme u braku ili sa finansijama.ako ste sanjali da ste vi advokat to znači da ćete pomoći prijatelju.

Aerodrom-Sanjati aerodrom znači da vas očekuje finansijski uspeh ili rešenje nekog finansijskog problema.

Agresivnu mačku-mačka označava žensku ličnost a agresivna mačka znači da ćete se suočiti ili sukobiti sa nekom malicioznom osobom ženskog pola.

Ajkula….pročitaj više na stranici posvećenoj samo
značenju ovog sna …Značenje sna ajkula

Afriku sanjati-Od najranijeg detinjstva deca putem crtanih filmova,priča i dokumentarnih emisija zavole Afriku i to pre svega onu divlju.U našoj svesti se formira mišljenje o Africi koje je povezano sa avanturom u divljini i uzbudjenjima.Značenje i poruka sna je:treba vam više uzbudjenja da razbijete životnu monotoniju.

Ajvar-Želja ti se neće ispuniti

Akvarijum-Sanjati prazan akvarijum znači da ćete se osloboditi nekih obaveza i briga,sanjati ribice u akvarijumu znači da ćete imati brige i neprijatnosti.

Alkohol-Kada sanjate alkohol bilo koje vrste onda morate da budete sigurni da su procesi u vašem životu ispravni.To takođe pokazuje da je važno da se uverite da ne sakrite svoja osećanja ni pred kim.
Ako ste konzumirali alkohol u snu pokazuje da imate kreativnu žicu koja se izgubila u ovom trenutku.Ako imate decu, važno je da se provede kvalitetno vreme sa njima. Setite se šta je vama važno u vašem životu i prestati da pokušavate da kopirate druge.
Ako ste sanjali da ste pili u baru to sugeriše nailazak srećnog perioda.Piti belo vino znači period mira. Konzumiranje crvenog vina upozorava na neispunjene lične želje i zadovoljstva.
Piti alkohol na proslavi, ukazuje na to da se osećate dobro u vezi odluka koje ste napravili i da računate na buduće uspehe.

Aligatora(krokodila)-pojava aligatora ili krokodila u snu, proriče novi početak, ili promene u vašem budnom životu, ovaj san može da ukaže na opasnost na neki način.Ako ne ubiješ aligatora onda taj san ne može biti povoljan, ovo je san koji ukazuje na potrebu da budete oprezniji.
Zbog povezanosti sa religijom aligator može da znači da negativni aspekti označavaju opasnost koja će ubrzo doći u vaš život.

Alergiju-ako ste Vi imali alergiju– očekuju vas neke prijatne vesti iz bliže okoline.
Ako je neko drugi imao alergiju– napredak na svakom životnom planu.

Alat-sanjati alat znači nešto dobro pre svega uspeh na poslovnom i finansijskom planu.Alat je jako dobar simbol ako ste nešto pravili sa alatom uspeh će biti još veći.

Alge-Dolaze bolja vremena za vas

Album-gledati album sa fotografijama znači da vas očekuje susret sa dragom osobom koju niste dugo videli.Album u tudjim rukama-žalost za prošlim vremenima i propuštenim prilikama u životu.

Amerika-Neuspeh

Amputacija-Ovaj san pokazuje da imate ili ćete naići na neku vrstu gubitka i da je važno da se preduzmu mere kako bi se to moglo sprečiti.
Reč “Amputacija” je preuzeta od latinskog pojma “amputare” To znači “iseći”.

Poruka sna: Život prolazi suviše brzo, a vi pokušavate da sačuvate samo pet minuta.

Poruka je da se uspori.Gubitak dela tela je znak da treba da više brinete o sebi a manje jurite za uspehom ili karijerom.
Ovaj san takodje može da znači da ste zanemarili neki deo vašeg života.
Amputiranu nogu sanjatiKada sanjamo da gubimo neki od naših udova (ruke ili noge), to znači da smo zabrinuti zbog gubitka nečega što je važno za nas.Ovaj san je takođe pokazuje da postoji neka stvar koja vas muči.Amputirana noga znači da će vam rođak ili prijatelj izazvati gubitak u budućnosti.

Ambulanta-Ako ste u ambulanti dugo čekali na red, pred vama su veliki problemi.
Ukoliko ste čekali kraće vreme, problemi će biti manji.

Ambis-ukoliko ste sanjali da padate u ambis, to ukazuje na neku opasnost, a u veoma retkim slučajevima na blagi psihički poremećaj.Ambis, zapravo,simbolizuje samu osobu koja sanja.Upadati u ambis znači da morate da preispitate svoju dušu i odnos prema samome sebi i upozorava da ne smete samog sebe da zavaravate i pravite se slepi pred istinom.

Ambar-Pun ambar znači zadovoljstvo nakon dobro obavljenog posla; prazan ambar označava poteškoće i razočaranja u budućem periodu.

Andjeo,sanjati Andjela-Anđeli se smatraju dobrim simbolima u snu.
Pojava andjela u snu znači da tražite neku vrstu stabilnosti u životu i da ste možda izgubili put .Treba da razmislite o pomaganju drugima, a naročito neznancima.
Možemo biti sigurni da su svi snovi tajne poruke iz našeg nesvesnog uma.Anđeli su važni jer su oni u vezi sa mirom u našem umu.Druga indikacija ovog sna je da se andjeo pojavljuje kao nešto božansko.Andjeli u snu veoma često prenose neke mudre poruke ili izdaju naredjenja snevaču koja on ako zapamti san najčešće pokušava da izvrši jer doživljava andjele kao božje glasnike.Anđeo u snu može se pojaviti kao nešto drugo (umesto sa krilima), kao što je zrak svetlosti ili duša.Sam snevač će izjaviti da se pojavio anđeo.

Ananas-Ako ste sanjali da jedete ananas očekujte da uopznate interesantnu osobu.
Ako ste kupovali ananas očekujte finansijske probleme.
Ako ste ananas samo gledali to znači da ste škrti prema sebi i svojim potrebama.

Antikvitete-Ukoliko ste antikvitete gledali maćete srećan porodični život.Ukoliko ste ih kupovali rešenje finansijskih problema će usleditii sporije nego što očekujete.Ukoliko ste prodali antikvitete, nemojte davati novac na zajam.

Apoteka,sanjati apoteku-Proći pored apoteke znači bolest ali apoteka može značiti i poslovni uspeh.Ako ste u apoteci to znači da vas očekuje neka vrsta duhovnog isceljenja,oslobodjenja ili razrečenja nečega što vas muči,generalno apoteka sa lekovima može predskazati rešenje nekih životnih problema.

Aplauz-Ako vi aplaudirate znači da niste uvek iskreni prema najbližim prijateljima.Ako vama upućuju aplauz znači da priželjkujete priznanje od okoline za nešto što ste uradili, ali ćete morati da budete jako strplivi dok vam priznanje ne odaju.

Apokalipsa,sanjati apokalipsu-sanjati apokalipsu ukazuje na snažno osećanje krivice koje snevač ima u podsvesti.Zbog misli koje iz nesvesnog žele da prodru u naš svesni um a za njega su sa stanovišta morala neprihvatljive javlja se san o apokalipsi.Roditeljski pritisak na decu da od najranijeg detinjstva da prihvate pravila i moral pre svega po pitanju seksa kao najveće tabu teme proizvode strah.Pokušaj prodora grešnih misli se preobraća u kraj sveta apokalipsu a strah u snu je preobličeni strah od pojave grešnih često incestuoznih ili homoseksualnih misli.(Tumačenje sna apokalipsa prema frojdovoj školi)

Astronaut-Ako ste sanjali da ste vi astronaut,znači da ste hrabri ali i neodlučni u preduzimanju pravih koraka a oklevanje uvek može uzrokovati propuštanje dobrih prilika.
Ako ste u snu videli astronauta znači da se divite hrabrima ali da sami nemate hrabrosti da započnete uzbudljiviji život.

Asfalt-sanati asfalt znači da možete očekivati lepe trenutke u prijaznom društvu.Ako hodate bosi po vrelom asfaltu možete očekivati da ćete se opći u ljubavi.
Poruka sna:Potrudite se više da budete moderni i u trendu.

Atlas-živite po ustaljenoj rutini i vaš život je pun monotonije,sanjati atlas ukazuje na vašu podsvesnu želju za promenama,avanturama i putovanjima.
Atomska bmba-Sanjati atomsku bombu znači da se bojite eksplozije vlastitih osećanja i seksualnih želja.Ukoliko ste u snu osetili strah značenje vašeg sna atomska bomba je slično snu apokalipsa…možete pogledati iznad.

Autobus-pročitaj detaljnije Autobus

Autobuska stanica-pročitaj detaljnije objašnjenje Autobuska stanica

Auto,Automobil-Značenje sna pročitajte na stranici posvećenoj simbolu u snu atomobil

Avion,Avioni,Avion pada,Avion kako pada-više o značenju ovih snova pročitajte na posebnoj stranici …sanjati avion

Azdaja,sanjati aždaju-Vaše nevolje nisu tako velike kao što vam izgledaju.

U sanovniku online su izostavljene simboli koje niko ne sanja a koje neki sanovnici prepisuju iz rešnika i izmišljaju im značenje poput:Abažur,Abdicirati,Abonasovina,Akvamarin,Aristokrata i slično.