Sanovnik sanjati auto automobil

Generalno značenje sna u kome je glavni simbol automobil (auto) zavisi od toga u kakvoj ste vi ulozi u tom snu.
Ako u snu vozite automobil to označava vašu ambiciju i vašu sposobnost da se krećete iz jedne faze života prema drugoj.Setite se da li je vožnja brza ili spora.Voziti autosimbolizuje da vi imate ili želite aktivnu ulogu prema životu i ne želite da dopustite da on prolazi bez vaše kontrole.Međutim, ako ste putnik, onda imate pasivnu ulogu.Ako ste na zadnjem sedištu automobila, onda to znači da ste popustili i dozvoljavate drugima da preuzmu kontrolu nad vašim životom.Ovo može biti posledica niskog samopoštovanja ili nisko samopouzdanja. Sve u svemu, ovaj san je pokazatelj vašeg zavisnosti i stepena kontrole koji imate nad vašim životom.San nema veze sa stvarnim životom i sa tim što možda nemate vozačku dozvolu i uvek vas drugi voze.

San u kome vozite svoj automobil kroz vodu ili auto pada u vodu pokazuje da ste na emotivnom putovanju,može ukazivati i na osećanja žaljenja ili tuge nad neostvarenim ciljevima.

San u kome se vaš automobil prevrnuo podrazumeva da vas neke značajne prepreke sprečavaju u postizanju ciljeva. Osećate da sve u vašem životu zavisi od nečije milosti ili nemilosti.

Ako ste sanjali da vaš automobil neće da upali ili se pokrene ukazuje na to da se osećate nemoćni u nekim situacijam

Ako sanjate da ste zaboravili gde ste parkirali auto ili ga nemožete naći pokazuje da ste nezadovoljni sa aspekta vašeg budnog života.Vi ne znate šta zaista želite da uradite sa svojim životom, ili gde želite da “idete”.

Sanjati da je vaš automobil ukraden ukazuje na to da se plašite da ne izgubite posao,partnera u ljubavi, ili neku stavr ili osobu koja ima značajnu ulogu u vašem životu.

Ako sanjamo da je naš automobil u plamenu to sugeriše da smo utrošili previše energije na nešto. Potreban nam je predah.

Ako ste gledali vaš ili nečiji parkirani automobil u snu sugeriše da je potrebno da negde drugde uložite svoje napore i energiju.Možda bespotrebno trošite svoju energiju u jalovim nastojanjima da živite bolje. Alternativno, parkiran automobil može da simbolizuje potrebu da se zaustavite malo i uživate u životu i sitnicama.

San u kome se desio sudar ili vas pregazio auto sugeriše da su vaš stil života, verovanja ili ciljevi u sukobu sa nečijim.Ako sanjate da ste udarili ili pregazili nekoga kolima, onda to podrazumeva da ste povredili nekoga svojim rečima ili delima.

San u kome niko nije vozio automobil a u pokretu je sugeriše da treba da preispitate svoj nivo kontrole nad životom. Vi ste spremni da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Ako ste u snu kupili automobil to se odnosi na vašu posvećenost nekim važnim odlukama i vašem očekivanju uspeha.