Sanovnik ajkula sanjati ajkulu

Sanovnik ajkula sanjati ajkulu
Jedina osoba koja zaista može da identifikuje uzrok ovog sna je sam sanjar.
Kako biste se osećali kada bi vas napala ajkula. Očigledno, bila bi to veoma zastrašujuća stvar koju bi hteli da izbegnete po svaku cenu.Najupadljivija odlika napada ajkule je da je to neviđena i iznenadna opasnost.

Pošto smo ovo shvatili, možemo početi da tumačimo šta ajkule u snovima znače.
Po iskustvima do ovakvih snova je dolazilo nakon zastrašujućih iskustava ili svađa.Dakle realne životne situacije aktiviraju ovakve snove a opasnost se u snu preoblikuje u ajkule koje jure ili napadaju svoju žrtvu.Takodje mnogi su imali ovakve snove u vreme životne neizvesnosti i očekivanja nekog strašnog dogadjaja.Ostali su ovo povezivali sa brigama i nevoljama u ljubavnoj vezi.Obe situacije za intenzivan osećaj straha nalaze slavine u nevidljivim opasnostima od ajkula.Ajkule su simboli opasnosti kojih smo svesni ali još nismo baš sigurni odakle dolaze. Generalno napad ajkule je odličan simbol za ovu vrstu osećanja.
“Znam da nešto nije u redu nečeg se plašim, ali ne mogu da kažem šta je to.”

PITANJA će vam pomoći da izaberete ono što ima najviše smisla za vas.
– Da li je bilo nekih situacija dan pre sna gde ste zaista osetili opasnost?
– Da li postoji nešto što trenutno pokušavate da izbegnete,a može vas jako uznemiriti emocionalno?
– Da li postoji odnos sa nekim koji izaziva nevolje?

Šta je simbolično značenje ajkula u snovima?

Voda u snovima je povezana sa nesvesnim umom.Sve sa tom vodom veza sa vašim osećanjima i slutnjama.Ajkule će simbolizovati strahove i brige.One će simbolizovati vašu ozlojeđenost ili ozlojeđenost drugih prema vama.Ako vas ajkula ugrize onda je ta netrpeljivost direktno prikazana.

Ajkule mogu simbolizovati opasne i nepoznate teritorije.One mogu pokazati da osećate nešto što podrazumeva veliku opasnost i rizik.

Ajkule mogu simbolizovati teške emocionalne probleme.
Ajkule se mogu povezati sa veoma jakim emotivnim sumnjama i brigama.
Ajkule mogu biti povezane sa odnosima koji su hladni i bez osećanja.
Ajkule mogu biti povezane sa trenucima kada osetite loša osećanja u drugima.To se može povezati i sa lošim porodičnim odnosima i lošim odnosima u vezi ili na poslu.

Zanimljivo sa ovim simbolom je to što niko od sanjara nikada nije video ajkulu u stvarnosti,osećanja su kreirana u posvesti na osnovu tv emisija i slika.Snažan utisak na podsvesno ostavlja pomisao na dolazak ajkule dok se kupate u moru ,on se tu skladišti i može doći u san posle mnogo godina.

SANOVNIK ONLINE