Sanovnik sanjati na U

UBISTVO –pročitaj opširnije značenje sna…. ubistvo

UBOSTI SE  – bolest

UVREDA – uvrediti nekoga: razočaraće te prijatelj – biti uvređen: steći ćeš nove prijatelje

UGALJ –uglj u snu predstavlja bogatstvo i prosperitet. On takođe ukazuje na vaše neiskorišćene potencijale.

UDATI SE,UDAJA – za poznatu osobu: radost, prijatni časovi, sreća ti se osmehuje- za nepoznatu osobu: nesreća, bolest
UDVARATI SE – FLERTOVATI – uskoro ti neće biti “sve koze na broju”

SANOVNIK UDICA – san se odnosi na vaše prethodne veze. Vi tek treba da prebolite odnos ili tek treba da naučite neke stvari  iz odnosa. Alternativno, san znači da neko u vašoj prošlosti i dalje ima snažan uticaj na vaš um i odluke koje donosite.

UDES– izbjegavajte vožnju koliko god možete

SANOVNIK UDOVAC UDOVICA –Ako niste zaista udovica ili udovac, ali sanjate da jeste, onda to predstavlja usamljenost, zapostavljenost ili tugu. Vi se osećate izolovani, ili napušteni. Alternativno, san se odnosi na vašu sposobnost da budete slobodni i nezavisni.

UŽE – vašem snu predstavlja vašu i vezanost za druge.  Alternativno, uže označava ropstvo i ograničenja.

UZBUNA – pred tobom su ruzičasti dani

UJAK,UJNA –biste videli ujaka  u snu predstavlja neki aspekt vašeg porodičnog nasleđa i obeležje.Ujna simbolizuje nove ideje i novu svest.Ako sanjate  mrtvog ujaka san ukazuje na to da vam vaša podsvest  govori o nekoj skrivenoj istini ili porodičnoj tajni koja treba da bude otkrivena.

UKRASTI – vidi: KRAĐA

UMIVATI SE – hladnom vodom: uskoro će brige biti iza tebe, radostan događaj – toplom vodom: zdravlje, bogatstvo

SANJATI UMIRANJE –sanjati umiranje simbolizuje unutrašnje promene, transformacije, samootkrivanje i pozitivan razvoj koji se dešava u vama ili vašem životu. Vi prolazite kroz tranzicionu fazu, a sve više ste prosvećeni ili duhovni. Iako takav san može da dovede do osećanja straha i anksioznosti, to nije razlog za uzbunu, jer se često smatra pozitivnim simbolom. Sanjati svoju smrt obično znači da su velike promene ispred vas. Vi se krećete ka novim početcima i ostavljate prošlost iza sebe.Metaforički, umiranje se može posmatrati kao kraj ili prekid starih načina razmišljanja i navika. Dakle, umiranje ne znači uvek i fizičku smrt, ali je završnica nečega. Ako sanjate da vam neko govori da će da umre, onda to podrazumeva da ste pod pritiskom da napravi značajnu promenu ili izbor. Alternativno, možda pokušavate da se izvučete iz neke obaveze, odgovornosti ili druge situacije. Vi očajnički pokušavate da pobegnete od zahteva vašeg svakodnevnog života

SANOVNIK UNIFORMA–ako sanjate da ste vi ili neko u uniformi označava vašu potrebu za pripadanjem ili da budete deo grupe. Alternativno, san može da sugeriše da ste u previše u skladu sa verovanjima drugih. Naučite da mislite za sebe i budite svoj čovek.

UPLAŠITI SE – dobićeš zasluženu nagradu

USEV – lep zelen: dobra zarada ili dobitak – proklijao: prinova u porodici

USTA– pročitaj detaljnije…usta

SANJATI USNE –sanjati usne  označava senzualnost, seks, ljubav i romantiku, posebno ako su crvene. Usne su sredstvo komunikacije kao što se ogleda u poznatoj frazi “Čitaj mi sa usana.”sanjati da vi ili neko ima plave usne ukazuje na  bolest ili eventualne probleme sa cirkulacijom.Ako sanjate da vi ili neko ima crne usne sugeriše da odbija da kaže bilo šta o određenoj situaciji.

UHAPŠEN BITI – nepravedno ćeš biti osumnjičen, snaći će te neprilike

SANOVNIK UČITELJ – NASTAVNIK PROFESOR –sanjati svog učitelja,profesora,nastavnika (iz prošlosti ili sadašnjosti) sugeriše da tražite savet, smernice ili znanje. Vi idete na  novi put u životu i spremni ste da učite na primerima, ili iz prethodnih iskustava. Razmislite svoja lična iskustva sa tim učiteljem. Koji vam je predmet predavao? Alternativno, nastavnik se odnosi na probleme sa vlastima i traženje odobrenja. Možda prolazite kroz situacije u vašem budnom životu gde osećate da vas tretiraju kao studenta ili u kojima se osećate da će vas staviti na test.Posebno obratiti pažnju na držanje i stav nastavnika u snu . Ako je profesor u  snu je zao, onda to podrazumeva da možda stavljate previše pritiska na sebe da uspete.Ako sanjate da imate seks sa profesorom podrazumeva da još uvek postoje stvari koje treba da naučite, kada je u pitanju seks.

UŠI – prčitaj detaljnije… uši, uvo