Šta znači sanjati ubistvo

Sanovnik ubistvo
Šta znači
sanjati ubistvo

Sanjati da ste počinili ubistvo pokazuje da ste na ivici da izgubite strpljenje i samokontrolu. Razmislite o osobi koju ste ubili i zapitajte se da li osećate bes prema njemu ili njoj u vašem budnom životu. Vaš san može da se izražava neki skriveni bes. Alternativno, možda pokušavate da ubije neki aspekt sebe aspekt je predstavljen od strane osobe koja je ubijena. Identifikujte karakteristike ove osobe i zapitajte se koje od ovih osobina ima osoba koju ste ubili u snu.
Veoma čest san je i ubistvo oca i to najčešće nožem.
Otac predstavlja roditeljske zabrane koje se usadjuju u nas još u detinjstvu,autoritet i strah od kazne pa sanjati ubistvo oca znači da vam treba više slobode i samostalnosti ili da želite da se oslobodite nečije kontrole.Otac najčešće predstavlja istovremeno i figuru koja je dobra ,koja nagradjuje i štiti ali i kažnjava.

Sanjati da ste ubili ukazuje na to da su vaši postupci isključeni iz vaših emocija i savesti.San se odnosi na drastične promene koje se trudite da prevazidjete. Tu je karakteristično da želite da se oslobodite, ili navika ili nekih ljudi oko vas. Ubijanje predstavlja ubijanju starih osobina i starih navika.

Sanjati ubistvo deteta, predstavlja osećanje da vas je neko izdao ili izneverio u vašem budnom životu. Vi se osećate besno, šokirano i razočarano.dete može predstavljati i neku stvar ili posao koji ste sa mnogo pažnje podizali.

Sanjati nečije ubistvo i krv može da ima mnogo značenja,razmislite o emocijama koje su pratile vaš san.Razmislite o osobinama osobe koja je ubijena a ako mislite da je u pitanju nepoznata osoba pokušajte da se setite na koga vas podseća jer se ipak verovatno radi o osobi koju san izobličava i maskira.

Ako sanjate svoje ubistvo san predstavlja vašu jaku želju da pobegnete iz vašeg sadašnjeg života da ostavite sve i počnete iz početka.Ako su san pratile jake emocije kao što je strah onda to ukazuje da se jako plašite da napravite bilo kakav korak ili promenu po tom pitanju.