Šta znači sanjati zatvor

Sanovnik zatvor
Šta znači
sanjati zatvor

Ako sanjate da ste u zatvoru san sugeriše da se osećate zatočeno ili niste u stanju da prevaziđete određene probleme. Možda vas vaša zastarela verovanja ili stari način razmišljanja sprečavaju da se idete napred.
Takodje sanjati da ste u zatvoru, ukazuje na to da ste cenzurisani u nekom delu svog života. Osećate da je vaša kreativnost ograničena i da vam nije dozvoljeno da se potpuno izrazite.

Ako vidite nekog drugog u zatvoru u vašem snu, to označava aspekt vaše sopstvene ličnosti koji niste u mogućnosti da slobodno izrazite.

San u kome sanjate da ste vi ili neko drugi pušten iz zatvora znači da vam je potrebno da napravite neke velike promene u vašem budnom životu. Na kraju, vi ćete prevazići sve prepreke.

Sanjati zatvor takodje sugeriše da se osećate uzdržani ili cenzurisani u svom radnom okruženju,nekoj situaciju, ljubavnoj vezi ili braku u vašem budnom životu.Vi se osećate zatočeni i to vas guši. Alternativno, to predstavlja samo-kažnjavanje i krivicu.Vi osećate kao da ste učinili neki moralni prestup i očekujete kaznu zbog toga .

Zatvorenik,zatvorenici u vašem snu takodje ukazuju da neki aspekt vaše ličnosti nije u stanju da se izrazi slobodno.

Sanjati tamničara ukazuje na to da ste vezani na neki način, bilo sopstvenim sistemom verovanjima ili nečijim uticajem na vas.
Ako sanjate da ste osuđeni i da treba da idete u zatvor znači da se u nekim situacijama ili odnosima se osećate ograničeno. Doći će do gubitka slobode u nekom delu svog života. Alternativno, san predstavlja osećanja stida i krivice. Ova slika je način na koji san pokušava da vam kaže da prestanete kažnjavanje sebe.
Možda niste ni svesni da kažnjavate sebe ali ako namerno sebi uskraćujete mnoge stvari pod raznim ličnim opravdanjima i izgovorima onda to ipak jeste vaša stvarnost…

Značenje,tumačenje sna zatvor.