Šta znači sanjati zeca,zečeve

Sanovnik zec
Šta znači
sanjati zeca,zečeve

Sanjati zeca ili zečeve označava sreću, magičnu moć i uspeh. Imate pozitivan pogled na život. Alternativno, zečevi simbolizuju obilje, toplinu, plodnost i seksualnu aktivnost. Možda vaš seksualni život treba da se drži pod kontrolom.San može mladim devojkama predskazivati brak i porodicu sa mnogo dece.

Konkretno, sanjati belog zeca simbolizuje vernost u ljubavi.Beli zec takođe služi kao vodič da vas usmeri ka pravom smeru.Ako ste u snu videli crnog zeca on se odnosi na vaš strah od intimnosti.Trebalo bi da slobodnije izražavate vaša osećanja i želje drugima.

Ukoliko zec skakuće u vašem snu, onda to ukazuje na plodnost. Bićete okruženi decom. Alternativno, san može biti analogija na vaš nedostatak posvećenosti i na to što skačete sa jedne stvari na drugu i sa jednog interesovanja na drugo.
Zec je pozitivan simbol u snu i obično su svi snovi sa njim lepi i prate ih pozitivne emocije a
ako sanjate da vas je zec ogrebao ili ujeo , onda to znači da treba da obrate više pažnje na svoj lični odnos sa nekim bliskim ili na odnos sa nekim s kim ste u ljubavnoj vezi.

Ako ste u snu videli zeca koji se na trenutak pojavljuje a zatim skriva negde ili pretvara u nešto drugo on predstavlja brzinu, transformaciju ili požrtvovanje.Da li se trenutno žrtvujete zbog nekoga ili nečega u vašem budnom životu? To takođe može da simbolizuje vaše trenutno ponašanje.

Sanovnik zečja šapa
Da ste u snu jasno videli zečju šapu onda to simbolizuje sreću.Ali ipak vi se oslanjate previše na sudbinu a treba da počnete da nastojite da uspostavite potpunu kontrolu nad svojim životom.Za vašu potpunu sreću treba da nastojite da budete što manje zavisni od drugih.