Sanovnik:šta znači sanjati abortus

Abortus – Generalno ovo je veoma povezano sa težnjom da se oslobodite emocija koje imate u sebi. Abortus u snu obično ukazuje na to da više ne želite nešto u svom životu.Ovaj san takodje predstavlja osećanje usamljenosti, osećanja krivice, osetljivost i eventualno anksioznost.Postoji pozitivan aspekt ovog sna jer ste u potrazi za novim počecima i novim pravcima u odnosu na neki poduhvat.Ključna poruka ovog sna je da je važno da se shvati trenutna situacija na pravi način da bi se prevazišli neki problemi u vašem životu.

Ovo je “lekovit” san. Možda se radi o shvatanju i rešavanju nesvesnih osećanja.Ako žena koja je doživela abortus ima taj san to obično znači da ima osećanje krivice zbog nečega i može očekivati neuspeh u ljubavi ili finansijama.Ako žena koja nije imala takvo iskustvo,ili muškarac ima taj san, to može biti upozorenje o zdravlju ili može da znači da ona oseća značajanu anksioznost o njenoj trentnoj životnoj situaciji.

Setite se emocija i ukupne atmosfere sna.

Doćiće do pozitivnih promena ako…su ukupni uslovi u snu bili pozitivni. Iskustvo u snu je bilo sreća / zadovoljstvo.Vi ste kontrolisali u potpunom situaciju u snu.

Novi počeci u vašem životu su potrebni ako u svom snu …
Vi ste doživeli bilo koju vrstu emocionalnog bola.Ukupna atmosfera i emocije su negativne ,postojalo je osećanje straha.