Šef- šta znači sanjati šefa

Sanovnik šef- šta znači sanjati šefa

Šef osoba sa autoritetom, može da predstavlja vodjstvo, mada njihov simbolizam umnogome zavisi od toga šta rade u snu. U snovima se mogu javiti i kraljevi, kraljice, predsednici, premijeri ili drugi simboli vodjstva zemlje ili neke organizacije.

Ako sanjate svog šefa na poslu, to može biti povezano s rešavanjem problema ili odnosima i vezama na poslu, pa bi trebalo razmisliti o situaciji koja se javila u snu i šta bi ona mogla da predstavlja. Ako sanjate da se žučno raspravljate sa svojim šefom ili mu zadajete brutalne udarce, to verovatno ukazuje na visok nivo stresa ili sukobljavanja na poslu. Ako su takvi snovi učestali, pokušajte da shvatite šta vas to uznemirava i usredsredite se na odstranjenje tog činioca – u suprotnom, situacija na javi mogla bi se pogoršati.

Beleženje i tumačenje snova pomoglo mi je da steknem mnogo širu sliku o problemima s kojima se suočavam na poslu i pokazalo mi je da mogu nešto da preduzmem ne bih li ublažila probleme.

Ako ste sami šef, možda vam nije lako da određujete radne zadatke. Jedna žena je više puta sanjala kako dodeljuje poslove mlađem osoblju i kako to daje odlične rezultate, pa je na osnovu toga uspešno uspostavila novu proceduru raspodele posla.

ASOCIJACIJE ZA LAKŠE TUMAČENJE SNA
Šefovati – da li u poslednje vreme naređujete ljudima šta da rade bez mnogo obzira prema njima?
Upravljati, rukovoditi – imate li oseeaj da drugi upravljaju vama?
Sanjati golog šefa – Da li imate podsvesne seksualne apetite prema šefu ?
Sanjati bivšeg šefa – Da li ste propustili da nešto značajno kažete ili uradite vašem bivšem šefu ?
Sanjati šeficu