Policajac, vatrogasac – šta znači sanjati policajca ili vatrogasca

Sanovnik policajac, vatrogasac – šta znači sanjati policajca ili vatrogasca

Policajac ili policajci simbolizuju moć i kontrolu. Oni sprovode zakon, vode računa o poštovanju propisa i time pokazuju na koji nas način kultura i društvo u kom živimo određuju. Očigledno, postupci policajca kojeg sanjate reći će vam šta je u prvom planu. U kojoj situaciji ste se našli – da li je to hapšenje, ispitivanje, rutinska kontrola saobraćaja? Da li policajac reguliše saobraćaj i pokazuje vam kojim putem da krenete? Da li je policajac prema vama agresivan, drzak ili brižan?

U snu koji sledi vidi se da je autoritet oca porodice oslabio. Njegova simbolična uniforma nema više isti sjaj i pojavu kakvu je imala:
Sanjao sam oca obučenog u policijsku uniformu. Bio je potpuno prašnjav i umoran, kao da je potpuno izgubio životnu energiju.
U Kini novoimenovane sudije za prekršaje nekada su provodile noć u gradskom hramu ne bi li tu primile uputstva kako da budu sudski službenici za primer. Taj ritual inkubacije snova pokazuje koliko je moć snova nekada poštovana.

ASOCIJACIJE ZA LAKŠE TUMAČENJE SNA POLICAJAC
Da li ste zabrinuti zbog nečega što bi moglo da vas uvali u nevolje ako bi policija za to saznala?
Morate li da izigravate policajca, da pratite i proveravate nekog sebi bliskog?
Sanjati policajca u uniformi
Sanjati policajca u civilu
Sanovnik biti policajac
Po narodnom sanovniku policajac , predskazuje neku neprijatnost zbog finansijske nebrige vašeg prijatelja ili rodjaka.

Vatrogasac šta znači sanjati vatrogasca ili vatrogasce

Snovi o vatri mogu da ukazuju na vaše sagorevanje od želje ili izgaranje i mogući stres koji to prati. Ako palite vatru ili palite sebe, to može biti znak ozbiljne uznemirenosti, pa bi trebalo da se zapitate šta to tačno želite da uništite. Ako vatrogasac u snu dolazi da ugasi vatru ili da vas spase, koga on predstavlja u stvarnosti? Kome se možete obratiti za podršku u teškim trenucima?

Vatrogasci predstavljaju ljude suočene s najvećim opasnostima, koji su prošli “kroz vatru i vodu” i preživeli. Na simboličkom nivou to može biti svako koje bio suočen sa istinskom ili mogućom tragedijom, a ko ipak nije izgubio nadu.

ASOCIJACIJE ZA LAKŠE TUMAČENJE SNA VATROGASAC
Da li vas očekuju teška vremena zbog bolesti ili nekog paklenog” odnosa?
Postoji li situacija koju biste morali na vreme da stišate kako se ne bi rasplamsala?

Po narodnom sanovniku sanjati vatrogasca znači…Videti vatrogasca – ispunće vam se nade i želje usprkos nemirnim i opasnim okolnostima.Biti vatrogasac u snu- izbegavajte veća društva.