Sanjati supruga ili suprugu

Sanovnik – šta znači sanjati supruga ili suprugu

Sanjati supruga obično se odnosi na uspone i padove u svakodnevnom životu, ali ukazuje i na prikrivene sukobe. Kao što bračna sreća može da se pretvori u nesreću, tako i snovi odražavaju,tu pramenu:
Kad je moj brak krenuo nizbrdo, često sam sanjala krompir koji su napali crvi.
Crvi su simbol druge žene, koja se meša u brak, koja razjeda odnos osobe koja sanja i njenog supruga. Krompir, osnovna namirnica, prost je i običan, baš kakvim je osoba koja sanja smatrala svoj brak, ali je on istrulio.
Pre nego što sam upoznala svog supruga često sam sanjala kako spavam s raznim muškarcima, ali kad smo počeli da se zabavljamo, ti snovi su nestali jer više nije bilo potrebe za njima.
U svetu snova ponekad ulazite u drugu vremensku dimenziju, bilo u prošlosti ili budućnosti. Mnogi ljudi koji zbog bolesti ili povrede ostanu bez ruke ili noge, ili im se neki deo tela oduzme zbog moždanog udara, u snovima su ponovo u punoj snazi. Na isti način partneri i porodica takođe sanjaju svoje bližnje onakve kakvi su nekad bili.
Ako ste veoma vezani za svog supruga ili partnera, može se desiti da sanjate isti san iste noći:
U nekoliko navrata moj suprug i ja sanjali smo iste noći isti san.

VEĆINA ŽENA SANJA OPRISNIM EMOTIVNIM VEZAMA, Supruge često sanjaju svoje muževe i decu. Ponekad žene sanjaju kako se udaju, svadbu i venčanje, ali redje sanjaju o svojoj ulozi supruge. Međutim, ako ste vi druga žena, snovi mogu da se promene:
Kad sam bila u vezi s oženjenim čovekom, često sam sanjala kako upoznajem njegovu ženu.
Ovi snovi, koji otkrivaju nemir zbog tajne veze, samo su otežali nastojanje osobe koja je to sanjala da održi kontakt sa svojim ljubavnikom.
Za suprugu se često kaže i žena, pa ako vam se u snovima pojavi fraza dužnosti supruge, to se odnosi na tradicionalnu ulogu žene u porodici.
Svingerski snovi, u kojima venčani parovi menjaju svoje partnere radi seksualnog zadovoljavanja, mogu da odraze žudnju za novim partnerom ili želju da unapredite seksualni život. Ako se u takvim snovima pojavi par koji poznajete, razmislite da li vas neko iz tog para privlači. Međutim, setite se da u snovima nema cenzure, pa divlja maštanja iz snova mogu da postoje i bez pretvaranja snova u stvarnost.