Voda-Šta znači sanjati vodu

Sanovnik voda
Šta znači
sanjati vodu

Sanjati vodu simbolizuje vašu podsvest i vaše emocionalno stanje uma. Voda je životna suština psihe i protok životne energije. Takođe je simbol duhovnosti, znanja, isceljenja i osveženja.Ako sanjate da voda ključa ili da je nemirnasan ukazuje na to da imate neke emocionalne nemire. Osećanja iz podsvesti izlaze na videlo,da bi ste ih spoznali.Treba da se prepustite struji.

Sanjati mirnu i čistu vodu znači da ste u skladu sa Vašom duhovnošću. Ona označava spokoj, mir, i podmlađivanje.
Ako neko baca vodu na vas u vašem snu,ili vas pokvasi na drugi način onda to podrazumeva da treba da pokažete više vaših emocija.Alternativno, to može značiti da je potrebno da se ohladite u vezi neke ideje ili namere.

Ako sanjate mutnu ili prljavu vodu san označava da se davite u svojim negativnim emocijama.Vi ćete morati da na neki način očistite svoj um i pronadjete unutrašnji mir. Alternativno, san ukazuje na to da je vaše razmišljanje ili stav nejasan vačim bliskim osobama. Ako ste uronjeni u mutnu vodu, onda to znači da ste u preko glave u problemima i preplavljeni emocijama.
Ako sanjate da voda raste u vašoj kući ukazuje na to da ste preplavljeni emocijama.

Ako ste čuli tekuću vodu u snu označava meditaciju i razmišljanje.

Ako sanjate da hodate po vodi ukazuje da imate potpunu kontrolu nad svojim emocijama.San takođe ukazuje da je potrebno da “ostanete na vrhu” vaših emocija i ne dozvolite da eksplodiraju i otmu se kontroli. Alternativno, san je simbol vere u sebe. Ako sanjate da mnogo vode dolazi prema vama, onda to podrazumeva da su vaše loše emocije pred oslobadjanjem i potencijalno mogu da izazovu reakcije koje će upropastiti vaš odnos sa nekim.