Šta znači sanjati voz

Sanovnik Voz
Šta znači
sanjati voz
Sanjati voz predstavlja usaglašenost.Radite u skladu sa onim što svi ostali rade. Alternativno, voz znači da ste vrlo metodični.Postavite stvari posebno i radite sve na uredan i sekvencijalni način.
Konkretno, ako vidite teretni voz, onda se san odnosi na opterećenja i probleme koje vučete.Voz je takođe simbol za fizički rad. Ako vidite putnički voz, onda se san odnosi na mentalni rad. Ako vidite ili se igrate sa modelom voza u vašem snu, onda to znači da želite veću kontrolu i moć nad svojim životom.Prema Frojdu, voz je analogan muškom polnom organu.

Sanjati da ste u vozu simboliše putovanje vašeg života. To sugeriše da ste na pravom putu u životu, i da idete u pravom smeru. Alternativno, san znači da imate tendenciju da se nepotrebno brinete zbog situacije koja će se dobro završiti na kraju.
Ako ste u snu videli ili se zadesili u udesu voza san sugeriše haos.Kretanje ka vašim ciljevima ne ide na način kako je isplanirano.Vama nedostaje samopouzdanja i imate sumnju u svoju sposobnost da dostignete svoje ciljeve.

Ako sanjate da se voz sudaru sa automobilom, onda to znači da su vaši životni ciljevi u konfliktu sa vašim sistemom verovanja. Možda neko želi da vam da savet kako da ostvarite cilj ali je to u suprotnosti sa vašim sistemom verovanja ili sa vašim moralnim načelima.

Ako sanjate da neko napada voz u kome ste san pokazuje da ste na pogrešnom putu u životu.Možda vam treba podrška nekog bliskog da se vratite pravom smeru. Takvi snovi mogu biti projekcija samog sebe. Drugim rečima, vi ste na pogrešnom životnom putu i ​​treba da promenite svoj kurs.

Da sanjate da ste mašinovodja i da upravljate vozom san označava da imate potpunu kontrolu nad određenom situacijom u vašem budnom životu.

Ako sanjate da ste propustili voz san označava propuštene prilike.San takođe ukazuje da ste nepripremljeni za novu fazu u svom životu. Možda odugovlačite i radite stvari koje bi trebalo da su već završene.