Vuk Šta znači sanjati vuka,vukove

Sanovnik vuk
Šta znači
sanjati vuka

Vukovi u vašem snu simbolizuju opstanak, lepotu, samoću, misteriju, samopouzdanje i ponos. Vi ste u stanju da zadržite svoju pribranost u različitim društvenim okolnostima i uklopite se u bilo kojoj situaciji sa lakoćom i gracioznošću. Takođe ćete po sopstvenom izboru ubuduće više biti usamljeni .

Negativno, vuk predstavlja neprijateljstvo, agresiju, ili opasnost.Vuk u snu može odražavati nekontrolisanu situaciju  u vašem životu,neku prikrivenu opasnost koju nemožete da vidite,kao skriveni vuk u šumi.San vuk bi trebalo da ukaže na nešto  što je van vaše kontrole.

Sanjati belog vuka označava hrabrost i pobedu. Imate mogućnost da vidite svetlost čak iu najmračnijem vremenu.

Sanjati crnog vuka  predstavlja vašu senku.U vama  postoje karakteristike vuka koje odbijate da priznate ili ih  inkorporirate u sebe.

Ako ste sanjali da ubijate vuka ovaj san označava izdaju.Vaše dređene tajne će biti otkrivene. Ako ste sanjali da jurite vuka  znači da ste spremni da se suočite sa problemom koji je negativno uticalo na vaš život. Umesto da bežite od njega.

Ako ste čuli zavijanje vuka u vašem snu onda san predstavlja vapaj za pomoć od nekoga u vašem budnom životu.

Sanovnik vukodlak-sanjati vukodlaka

Sanjati vukodlaka ukazuje da nešto u vašem životu nije ono što vam se čini.Vukodlak je simbol potisnutog straha, besa i nekontrolisanog nasilja.

Ako sanjate da ste vukodlak san sugeriše da su neki aspekti vaše ličnosti štetni, pa čak i opasni za vašu sopstvenu dobrobit.Krenuli ste nizbrdo nepoželjnim putem. Alternativno, vukodlak se odnosi na vaše potisnute nagone.