Šta znači sanjati vrata

Sanovnik Vrata
Šta znači
sanjati vrata

Ako ste sanjali da se ulazite kroz vrata san označava nove mogućnosti koje su pred vama. Vi ulazite u novu fazu u svom životu i nastaje prelazak sa jednog nivoa svesti drugi.Ako ste u snu otvorili vrata ka spolja san označava da treba da budete više okrenuti ka drugima, a ako otvarate vrata ka unutra san označava Vašu potrebu za unutrašnjim istraživanjem i samootkrivanjem.

Videti otvorena vrata u snovima simbolizuje osetljivost i spremnost da se prihvatite nove ideje i koncepti. Konkretno, videti svetlost iza vrata ukazuje na to da se kreće ka većoj prosvetljenosti / duhovnosti.

Sanjati da su vrata zatvorena ili zaključana označava mogućnosti koje nisu dostupne za vas ili koje ste propustili. Nešto ili neko blokira Vaš napredak. Takođe ovaj san simbolizuje kraj jedne faze ili projekta. Naročito, ako ste unutra pred zaključanim vratima, san sugeriše da imate anti-socijalne tendencije. Ako ste napolju pred zaključanim vratima, onda san predstavlja oštre lekcije koje treba naučiti.

Ako sanjate da Vi zaključavate vrata san ukazuje na to da se sami zatvarate od drugih.Vi ste neodlučni i prepustate drugima inicijativu.To je pokazatelj nekog straha i vašeg niskog samopoštovanja za koje ne postoji opravdanje jer drugi nisu bolji od vas,svi su samo prsečni. Ako vam neko tresne vrata u lice, onda to znači da se osećate isključeni iz neke aktivnost ili da vas negde ignorišu.
Značenje sna vrata