Numerologija savetuje kako zaraditi novac

Numerologija savetuje kako najlakše zaraditi novac…
Dovoljno je samo da izvedete broj dobijen iz slova vašeg punog imena i prezimena i da pomoću numerologije otkrijete koji poslovi će vam doneti bogatstvo.

Ako je broj vašeg imena 1
Vama finansije uopšte nisu naklonjene, ali vaš entuzijazam omogućava vam da zaradite dovoljno novca bar za potrebe ispoljavanja sopstvene ekstravagantnosti. Upravo zbog ove vaše osobine ljudi misle da imate previše novca, pa se mnogi od njih ne ustručavaju da od vas pozajme i veće svote, ali ih zato teško vraćaju. Inače, najbolji period da zaradite veće sume novca uvek je negde oko vašeg rođendana. Novčani uspeh ostvarujete uglavnom kroz finansijske ugovore, pa bi zato bilo poželjno da čitate časopise koji prate finansijske trendove. To je oblast koja će vam, ukoliko se budete dovoljno posvetili, doneti uspeh.

numonline2-001

KAKO SE U NUMEROLOGIJI IZRAČUNAVA BROJ IMENA
Broj svog imena možete da izračunate iz tabele brojeva iznad. U tabeli je navedeno kom slovu pripada koji broj. Kada ispišete ime i prezime i zamenite slova brojevima, dobićete niz brojeva koje treba da sabirate sve dok ne dobijete jednočiften broj. GORAN RADISAVLJEVIĆ 8+8+6+1+5+6+1+4+7+9+1+3+8+2+3+7+9 28 60 = 88 88 = 8+8 = 16=1+6 je 7 Osnovni broj imena Goran Radisavljević je broj 7.

Ako je broj vašeg imena 2
Vi ste osoba koja ne voli težak rad, nemate mnogo životne energije da biste se nosili sa svakodnevnim gužvama, stresom i savremenim tempom života. Zato će vam i finansijska situacija uvek biti ispod proseka. Jedini način da to poboljšate jeste da se ozbiljnije pozabavite umetnošću i da pokušate da unovčite vašu razgranatu maštu. U ortačke odnose nemojte nikako da ulazite, jer su moguće prevare i sukobi. Možda je najbolja varijanta za vas da radite kao službenik, a da dodatno zarađujete od pisanja. Kultura ishrane i knjigovodstvo oblasti su koje mogu da vam takođe donesu novac, ali bi njima trebalo da se bavite van radnog vremena.

Ako je broj vašeg imena 3
Srećna ste osoba kada je u pitanju novac. Prosto, imate predispozicije da budete na visokim položajima koji vam omogućavaju da zaradite velike svote novca. U tome vam pomaže urođeni smisao za vođstvo, ali i vaš entuzijazam. Uz to, dobijate i sav komfor i po vlastice koje iz toga proizilaze. Idealan posao za vas jeste menadžment, ali ćete svakako novca uvek imati i više nego što vam je potrebno. Ne zaboravite, međutim, da ako nekome uskratite novac koji je pošteno zaradio na bilo koji način, možete da izgubite na stvarima koje su vam najbitnije u životu. Zato je preporučljivo da se rukovodite sloga-nom – dobro se dobrim vraća.

Ako je broj vašeg imena 4
Obično ste dobro situirani, međutim, kod vas uvek postoji problem sa kašnjenjem. Zbog toga nikada nećete uspeti da nagomilate novac, ali ćete zato celog života odavati utisak bogatog i imućnog čoveka. Broj imena omogućiće vam da imate lepu kuću i komforan život, a poboljšanje finansija očekuje vas tek posle četrdesete godine života. Nemojte nikada forsirati neke akcije jer vam to može doneti i dodatne probleme, nego se uvek na vreme posavetujte sa drugima. Naklonjeni ste radu sa nekretninama, pa je to i najbolji način da brzo i bez većih poteškoća zaradite novac.

Ako je broj vašeg imena 5
Petica je broj biznisa, poslovnosti i novca. Oni koji pripadaju ovom broju, rođeni su pod srećnom zvezdom i očekuje ih veliko materijalno bogatstvo i uživanje u mnogim lepotama koje život nudi. Zbog vašeg karaktera, inteligencije i odgovornosti, možete da stvorite ne samo svoju fabriku ili preduzeće, nego i čitavu kompaniju. Poslovno uspesi i nagrade retko će vas u životu zaobilaziti. Poslovni partneri stalno će biti pored vas i dovno će vam izlaziti u susret. Inače, najbolji period za zarađivanje novca jeste onaj početkom godine.

Ako je broj vašeg imena 6
Vas novac previše ne privlači – sticanje materijalnog bogatstva, jednostavno, nije vam cilj u životu. Jedino do čega vam je stalo jeste da zadovoljite i ispunite svoje želje. Zato novac uglavnom zarađuje vaš bračni partner, dok vama ostaje samo da troškarite i na taj način zadovoljite svoje unutrašnje potrebe. Novac posebno volite da potrošite zarad ostvarivanja umetničkih ambicija, iako vam to ne donosi nikakvu korist. Zbog toga često morate da budete veoma snalažljivi kako biste spojili kraj s krajem. Uglavnom, ponašate se kao da vam novac pada s neba, mada u tome i ima nekakvog smisLa – finansijska dobit u vašem siučaju u vezi je sa duhovnošču.

Ako je broj vašeg imena 7
Veliki obrti na polju onemogućavaju vas da dodete do bogatstva. To i nije čudo imajući u vidu da pripadate broju 7 koji je sam po sebi mističan, pa vam novac jedino i može doći kroz profesiju za koju ste talentovani, a koja leži pod patronatom ovog broja. Samo ćete u tom siučaju biti više nego imućni i uživati u svim pogodnostima i komforu koji donosi novac. Zbog svega toga roditelji bi trebalo sto pre da otkriju za šta je talentmano njihovo dete rođeno pod brojem 7, te da njegovu nakionost postepeno usmeravaju u idealnom pravcu. Ovaj broj govori da biste sa bračnim drugom mogli da napravite dobar posao i da radite nešto što nema nikakve veze sa vašim osnovnim zanimanjem. Veći priliv novca možete da očekujete leti, pre svega u julu mesecu.

Ako je broj vašeg imena 8
Stabilno finansijsko stanje predstoji vam tek u poznim godinama, a tokom života ćete do novca dolaziti samo ukoliko uložite veliki trud, ali ćete i tada veoma teško sticati bogatstvo. Veoma je važno da za sva finansijska pitanja, kao i za ostale važne i odlučujuće akcije koje nameravate da pokrenete, obavezno konsultujete osobe rođene pod brojem 3 i 7. Prosperitet i bogatstvo postići ćete jedino ukoliko vam broj osam donosi sreću, i to najverovatnije forsirajući upravo njega u igrama na sreću.

Ako je broj vašeg imena 9
Za vas se može reći da imate sreće na planu finansija tako da ćete novca imati mnogo više nego prosečni ljudi. Pored toga, liberalni ste u trošenju para, naročito kada se to odnosi na vas. Tokom života uživaćete sav komfor koji pruža novac. Vama u mladosti predstoji da obavljate neku vrstu posla koja će vam uz težak i naporan rad doneti slavu, ali i veliku novčanu satisfakciju. Što ste stariji, vaša slava biće sve veća. Zato je i najbolje da se bavite javnim poslovima, a da vam poslovni partneri budu stranci, možda čak iz nekih azijskih ili afričkih država. U svakom slučaju, vi ste veliki meraklija, pa od srca dajete novac svakome, i ne žalite zbog toga. A i zašto biste kada će novac svakako pristići, a posebno kada je mesec u fazi rasta.
Još mnogo zanimljivih stvari iz oblasti numerologije možete pročitati na sajtu numerologijaihoroskop.com