Vatra šta znači sanjati vatru

Sanovnik vatra
šta znači
sanjati vatru

Sanjati vatru simbolizuje čišćenje. San može biti metafora za neki lični “gorući” problem.Vatra se takođe odnosi na nekoga prema kome imate ljubavne strasti ili na nekoga iz vaše prošlosti prema kome ste imali simpatija ili s kim ste bili u ljubavi.

Ako sanjate da se borite s vatrom znači da ćete morati da uložite velike napore i energiju na vašem putu do uspeha i bogatstva.

U zavisnosti od konteksta vašeg sna, da videti veliku vatru ili požar u snu može da simbolizuje uništenje, strast, želju, prosvetljenje, pročišćavanje, transformaciju ili bes. To može da sugeriše da nešto staro odlazi i nešto novo ulazi u vaš život. Vaše misli i stavovi se menjaju. Konkretno, ako je vatra pod kontrolom ili gori u jednoj oblasti, onda je metafora sopstvenog unutrašnjeg požara i unutrašnje transformacije. Ako vatra zaokružuje vas i neku drugu osobu, onda označava vašu vezu sa tom osobom. Vas dvoje delite nešto značajno tj to vam je zajedničko. Osim toga, san može biti metafora za nekoga ko je “vatren”. Ona predstavlja nečiju motivaciju, i kreativnu energiju. Alternativno, san može Vas upozorava na vaše opasne ili rizične aktivnosti. Vi se bukvalno “igrate sa vatrom.”

Da sanjate da ste se zapalili u požaru ukazuje da vaš temperament izmiče kontroli. Neki problem ili situacija vam gori unutra.

Sanjati da je kuća u plamenu ukazuje na to da je potrebno da prođete neku transformaciju. Ako se ponavljaju snovi vaše porodične kuće koja gori, onda san sugeriše da još uvek niste spremni za promenu ili da se borite protiv promena. Alternativno, naglašava strast ljubav onih oko vas.

Sanjati da smo ugasili vatru znači da ćete prevazići sve prepreke u vašem životu kroz mnogo rada i truda. Ako palite nešto svoje nešto što ste nosili na sebi, onda to znači da ćete prolaziti kroz neke velike nevolje. Vi ste na ivici očaja i želite da unište nešto ili neki aspekt sebe.