Šta znači sanjati sise

Sanovnik sise
šta znači
sanjati sise

U današnje vreme sise su ponajviše erotski simbol,i muškarci i žene su možemo reći zadivljeni izgledom i veličinom sisa.
Često muškarac prema naučnim istraživanjima kada prvi put ugleda neku žensku osobu prvo odmeri njene sise.Žene su uglavnom svesne ovoga i zato se trude da njihove sise izgledaju što privlačnije.Zato koriste mnoge stvari od sunjerastih grudnjaka koji su tri puta veće veličine od potrebnih,preko raznih uložaka pa sve do silikonskih impantanata.
Sanjati sise-za muškarca ovaj san predstavlja najčešće sirovu seksualnu energiju i erotsko uzbudjenje.Ovo uzbudjenje se stalno pojačava i slabi iz dana u dan i san nemora da ima neko naročito značenje.Vaše seksualne želje i težnje su sasvim normalna stvar.

Ako žena sanja svoje sise -san može ukazivati na osećaj izloženosti javnosti u nekoj situaciji,same emocije i situacija sna mogu pokazati poruku sna.Da li su drugi videli vaše sise i kako ste se osećali zbog toga…postidjeno uzbudjeno,ponosno…da li su vaša osećanja u snu bila drugačija od onih koja bi ste imali u takvoj situaciji u budnom životu.
Ako ste u snu bili sami i gledali svoje sise,kako ste se osećali da li ste bili nezadovoljni zbog njihovog izgleda i veličine iako ste u budnom životu zadovoljni?
U ovakvoj situaciji san ukazuje na vašu nesigurnost zbog fizičkog izgleda koju potiskujete.sanovnik sanjati sise
Ako ste u snu videli sise neke druge žene ili devojke ili više njih opet razmislite o situaciji i vašim emocijama koje su najbolji put zatumačenje sna.
Da li ste im zavideli na izgledu ili veličini njihovih sisa?
Ako jeste san ukayuje na vašu nesigurnost uzrokovanu strahom da se svojim fizičkim izgledom nećete dopadati vašem okruženju.
Ako ste sanjali da su vam se sise smanjile ili postale opuštene,san ukazuje na vaš strah od starenja i gubitka lepote.
Kada muškarac sanja da ima sise san ukazuje na nesigurnost u sopstvenu muškost.
Kada žena sanja da dodiruje ili mazi sise druge žene san ukazuje na težnju da se poseduju lepe grudi i da se dopadnete svima oko vas,vi bi hteli da imate sve lepe grudi ovoga sveta samo za vas.

Ako u snu sise nisu gole ali su dovoljno dominantan simbol sna koji primećujete značenje sna je isto.

Šta znači sanjati sise…Značenje sna sise