Šta znači sanjati smrt

Sanovnik smrt
Šta znači
sanjati smrt
Značenje sna smrt

Sanjti o smrti voljene osobe sugeriše da nedostaju određeni aspekti ili kvaliteti koje voljena osoba pokazuje. Zapitajte se šta čini tu osoba posebnom ili šta želite od nje.San sugeriše da nešto važno nedostaje u vašem odnosu ili u trenutnim okolnostima.
Alternativno, san ukazuje da sve što ta osoba predstavlja nema više nikakvu ulogu u vašem životu.

Ako sanjate o smrti oca ili majke koji su živi san ukazuje da prolazite kroz značajnu promenu u vašem budnom životu.Vaš odnos sa vašim roditeljima evoluirao je u novi nivo i ,vi postajete potpuno nezavisni od njih.
Ako sanjate smrt deteta, onda to podrazumeva da morate da završite sa svim nezrelostima u svom životu i počnete da sve oko sebe sagledavate ozbiljnije.
Kako vaše dete raste , sanjajući o njegovoj smrti može biti simbolično sopstveno samo-otkriće, tranzicija i transformacija u novu fazu života.

Ako sanjate da ste glumili svoju smrt san sugeriše da tražite novi početak. Treba vam neka promena u svom životu.
Sanjati sopstvenu smrt simbolizuje unutrašnje promene, transformacije, samootkrivanje i pozitivan razvoj koji se dešava u vama ili vašem životu. Vi prolazite kroz tranzicionu fazu, a sve više prosvećeni ili produhovljeni. Iako takav san može da dovede do osećanja straha i anksioznosti, to nije razlog za uzbunu, jer se često smatra pozitivnim simbolom.
Snovi o sopstvenoj smrti obično znače da su velike promene ispred vas. Vi se krećete na novom početku ostavljajući prošlost iza sebe. Ove promene ne podrazumevaju nužno negativan preokret događaja. Metaforički, umiranje se može posmatrati kao kraj ili prekid sa starim stvarima i navikama. Dakle, umiranje ne znači uvek i fizičku smrt, ali je završnica nečega.
Ako sanjate da vam neko govori da će umreti, onda to podrazumeva da ste pod pritiskom da napravite značajnu promenu ili izbor. Vi ste pred izborom da li da se upustite u neku novu životnu avanturu.
Negativno značenje sna smrt, može predstavljati učešće u duboko bolnim odnosima ili nezdravim, destruktivnim ponašanjima. Možda se osećate depresivno ili imate osećaj udavljenosti od neke situacije ili osobe u vašem budnom životu. Možda je vaš um obuzet nekim ko je smrtno bolestan ili umire.

Alternativno,možda pokušavate da se izvučete iz neke obaveze, odgovornosti ili druge situacije. Vi očajnički pokušavate da pobegnete od zahteva vašeg svakodnevnog života.

ako ste videli nekog mrtvog u snu znači da su vaša osećanja za tu osobu mrtva ili da se značajna promena / gubitak dešava u vašoj vezi sa tom osobom.
Alternativno, možda ćete želeti da suzbijete aspekt sebe ili lošu naviku a da je ona predstavljena mrtvom osobom.
Ako vidite da neki stranac umre u snu, onda to podrazumeva da se osećate odvojeno od promena koje se dešavaju oko vas.
Sanjati smrt brataznači da treba da prestanete da živite u prošlosti i detinjstvu i da treba krenuti napred u životu.

Značenje sna smrt