Sestra šta znači sanjati sestru

Sanovnik sestra
šta znači
sanjati sestru

Sanjati svoju rodjenu sestru u snu simbolizuje neki aspekt vašeg odnosa sa njom, da li je to jedan od ostataka rivalstva iz detinjstva ,zaštite,vaspitanja itd. s kojim Vaša sestra može da skrene pažnju na svoju porodični ulogu. Ovaj san može poslužiti i da vas podseti da je neko u vašem budnom životu ima karakteristike slične Vašoj sestri. Alternativno, Vaša starija sestra može biti metafora za monahinju. U tom slučaju, ona može predstavljati neke duhovne probleme.

Ako nemate sestru a sanjate da je imate, onda san označava ženske kvalitete koji su vam potrebni da biste ih aktivirali ili priznali unutar vašeg sopstvenog bića. Obratite pažnju na postupke i ponašanje vaše sestre u snu i razmislite o vašim emocijama tokom sna.sanovnik sestra

Ako ste u snu videli svoju sestru od ujaka,strica,tetke itd. dakle ne rodjenu sestru onda san predstavlja karakteristike u njoj koje težite da pronađete u svom sopstvu. Razmislite i vašem budnom odnosu sa njom. Ako sanjate da ste se svađali sa njom, onda san sugeriše da odbijate da priznate ili prihvatit određene kvalitete vaše sestre.