Šta znači sanjati preljubu prevaru

Sanovnik preljuba prevara-
Šta znači sanjati preljubu
prevaru

Sanjati preljubu ili ljubavnu aferu označava vaše seksualne nagone i želje koji čeznu da se izraze. Alternativno, to ukazuje na samo-izdaju podsvesti. Možda se nađete uvučeni u situaciji koja nije u vašem najboljem interesu, možda čak i prevarite partnerku ili suprugu.

Ako sanjate da vas vaš partner, supružnik ili neko emotivno značajan vara vas,onda san ističe vaše nesigurnosti i vaše strahove,da ćete biti napušteni. Osećate podsvesnu sumnju u vernost vašeg partnera. Vama nedostaje pažnja u vezi ili bi on ili ona morali biti više i češće nežni prema vama. Alternativno, vi osećate da niste ispunili očekivanja drugih pa se zbog toga javlja strah od kontra reakcije tj. da će vas on/ona ostaviti i potražiti osobu koja će bolje ispuniti njegove/njene potrebe.

Prevara neverstvo u snu
Sanjati prevaru (bilo vašu ili nekog drugog)po psihološkom tumačenju snova predstavlja pitanja napuštanja i zanemarivanja u vezi. Ili se osećate emocionalno zatvoreni i trebavam izlaz za vaša osećanja. Alternativno, san prevara ukazuje na to da se osećate nezadovoljni u trenutnom ljubavnom odnosu.Vi imate skrivenu podsvesnu krivicu zbog seksualnog odnosa, ili tražite više erotskog zadovljstva i bogatiji seksualni život.

Značenje sna-prevara preljuba