Šta znači sanjati porodjaj poroditi se

Sanovnik porodjaj-
Šta znači
sanjati porodjaj
poroditi se

Ako sanjate da se prađate ili u snu vidite porodjaj onda san sugeriše da se u vama odvija rađanja nove ideje ili životnog cilja.Sanjati porodjaj takođe predstavlja novi stav,nove početke ili veliki događaj. Alternativno, san može biti ukazivanje na dete u vama u psihološkom smislu i vaš potencijal da rastete. Ako sanjate da ste radili blizanace, onda san ukazuje da imate kontradiktorne ideje.Direktnije tumačenje ovog sna može predstavljati vaše želje / strahove od porođaja ili iščekivanje da se takav događaj desi.

Ako ste trudni i sanjate porodjaj-rodjenje nezdrave bebe onda san označava vaš ogroman (i neosnovan) strah za zdravlje vašeg deteta. Vi ste previše zabrinuti da vaša beba ima urođenih mana. Ova vrsta sna je uobičajena za trudnice u drugom trimestru trudnoće. Ukoliko niste trudni, onda se san odnosi na vaš strah za ishod neke odluke ili projekta. Vi pokušavate da prevaziđete teškoće u svom životu i postignete unutrašnji razvoj. Konkretno, ako sanjate da ste rodili čudovište, onda to podrazumeva da vaš unutrašnja kreativna energija ima još da cveta i raste u izrazu. Možda oklevate da oslobodite ovo “čudovište” iz straha da će vas drugi osuditi ili da neće prihvatiti vaše ideje.

San u kome majka umre tokom porođaja predstavlja transformaciju.San predstavlja kraj jedne stvari (smrt) i novog početka druge stvari (rođenje). Možda treba da napravite krupne životne promene ili da se otarasite svojih starih navika.

San u kome dete umre na porođaju manifestuje brige u vezi trudnoće.San takođe može ukazivati na vašu anksioznost koja je u vezi sa brigom za dete.
Značenje sna poroditi se,porodjaj…