Šta znači sanjati trudnicu,trudnoću,trudnu ženu

Sanovnik trudnoća-

Šta znači sanjati trudnicu,

trudnoću,trudnu ženu

Sanjati trudnocu simbolizuje

aspekt vas ili neki aspekt vašeg ličnog života koji raste i razvija se.Ne možete biti spremni da shvatite šta se u psihičkom smislu razvija u vama.Sanjati trudnoću može predstavljati rođenje nove ideje,promenu pravca u životu,ka projektu ili cilju. Alternativno, ako pokušavate da zatrudnite, onda san može da bude san ispunjenja želje. Ako se plašite da zatrudnite, a u snu ste trudnica, onda san simbolizuje strah od novih odgovornosti.

Ako sanjate da je neka vama poznata osoba trudna san ukazuje na to da ćete imati bolje veze sa tom osobom.
Ako vam se u snu pojavi nepoznata trudna žena onda san može da znači dolazak finansijskog obilja i sreće.
Ako muškarac sanja da je trudan san označava njegovu zabrinutost za budući seksualni život i strah od gubitka potencije i muškosti.

Ako ste zaista trudni i imate ovaj san, onda to predstavlja vaše strahove o trudnoći. Ako ste u svom prvom trimestru trudnoće, tada vaši snovi imaju tendenciju da budu u vezi sa sitnim stvorenjima,životinjama, cvećem, voćem i vodom. U drugom trimestru, snovi će odražavati strahove o tome da li ćete da budete dobra majka i zabrinutost zbog mogućih komplikacija oko porođaja. Snovi rađanja neljudske bebe su takođe česta pojava tokom ovog perioda trudnoće. Konačno, u trećem tromesečju ,kako se vaše telo menja i raste, snovi kitova, slonova i dinosaurusa i drugih većih životinja takođe mogu početi da se pojavljuju u ovoj fazi trudnoće.

Da sanjate da ste trudni i da beba umire sugeriše da se projekat u koji ste uložili mnogo truda raspada i polako propada. Ništa se ne dešava baš onako kako ste očekivali.

Sanjati da radite test trudnoće ukazuje da ulazite u novu fazu u svom životu (novi posao, veza, itd) Osećate da ste se stavili na probu i da se pitate dal ste spremni za ove promene. Alternativno, ovaj san može da bude bukvalno značenje i rešavaje vaših strahova da ćete neželjeno zatrudneti.
Značenje sna trudna žena,trudnoća,trudnica.