Sanjati putovanje put putovati

Sanovnik putovanje,put,putovati
Šta znači sanjati
putovanje,put,putovati

Ako sanjate da idete na put,san označava dobit, samootkrivanje ili napredak.Prizor koji vidite na vašem putu i način putovanja govore o vašim osećanjima i okolnostima koje možda trenutno doživljavate.

Sanjati da vaši prijatelji ili rodjaci idu na put označava dobrodošlice i skladne promene.

Ako ste sanjali čist širok put san pokazuje da vas ništa nemože zaustaviti na putu ka vašim ciljevima jer vi tačno znate šta želite u životu.Ako sanjate put sa preprekama,tesan i zarastao u korov san pokazuje da niste potpuno sigurni šta su vam prioriteti u životu i da niste sigurni da li ste na pravom životnom putu.sanovnik put putovanje

Putovati u snu predstavlja put ka vašim životnim ciljevima.San je takođe paralela sa vašom dnevnom rutinom i napretkom. Alternativno, putovanje označava želju da pobegnete od svojih dnevnih opterećenja i obaveza. Vi tražite promenu pejzaža, jer vam je dosadila monotona svakodnevnica. Možda je vreme da se napravi novi početak. Ako je vaš put u snu došao do kraja, onda to simbolizuje uspešan završetak nekogog posla.

San u kome putujete u nekom vozilu ispunjenom sa ljudima znači da želite naći nove ,uzbudljive i zabave prijatelje i sa njima ići u avanture.