Šta znači sanjati pištolj

Sanovnik pištolj-Šta znači sanjati pištolj

Ako sanjate da nišanite pištoljem znači da pokušavate da dostignete određeni cilj. Alternativno, san, takođe simboliše strah, bes i agresiju. Vi koristite svoju moć da se odbranite od straha i besa.San takođe može da ukaže na vašu brzu narav.
Revolver kao i pištolj simbolizuje opasnost. On takođe predstavlja strah, bes, agresivnost, i vaš brz temperament. Vi koristite svoju moć da se zaštitite od straha i besa.sanovnik pistolj

Pištolj u snu predstavlja agresiju, bes, i potencijalnu opasnost. Možete biti u defanzivi o nečemu. Ili se možda bavite pitanjima pasivnost / agresivnost i autoritet / zavisnost. Alternativno, pištolj je simbol moći i ponosa. Možda ste u potrazi za utočištem ili zaštitom u vašem snu. Iz frojdovske perspektive, pištolj predstavlja penis i muški seksualni nagon. Dakle, pištolj može da znači moć ili nemoć, u zavisnosti od toga da li je pištolj opalio, ili nije upotrebljen.

Ako sanjate da ste više puta pucali iz pištolja upozorava da bi trebalo da budete pažljiviji ne dopuštajući da vaš temperament izmakne kontroli. To takođe može značiti vašu sposobnost da se branite u nekoj situaciji. Ako sanjate da pištolj ne može da puca san ukazuje na to da se osećate nemoćni u budnom stanju. Možda vam je potrebno da napadnete svoje probleme iz drugačijeg pristupa. Alternativno, pokvaren pištolj predstavlja seksualnu nemoć ili strah od impotencije.

Ako sanjate da neko pucau vas sa pištoljem sugeriše da imate neku konfrontaciju u vašem budnom životu. Osećate se kao žrtva ili meta u nekoj situaciji.Ako sanjate da nišanite neku poznatu osobu ili pucate u nju iz pištolja označava vaše agresivno osećanje i skriveni bes prema toj osobi.

Ako ste sanjali da krijete pištolj znači da potiskujete svoja ljutita osećanja.