Šta znači sanjati oluju

Sanovnik oluja-Šta znači sanjati oluju

Sanjati približavanje oluje označava dolazak tuge u već poremećenom životu.Ovi snovi su znaci pustošenja u određenom delu vašeg života. Njihov efekat se generalno odnosi na posao ili na radno mesto, na zdravlje i na odnose sa drugim ljudima.

Oluja je znak borbe i gubitaka u realnom životu koji pokazuje da se pogoršavaju sadašnji uslovi u životu sanjara. U određenoj situaciji oluje, takođe, predstavljaju skrivene emocije kao što su bes, ljubomora ili nekakva previranja. U nekim mestima se uzima kao pozitivan simbol, gde ona označava da će problemi iako veliki biti rešeni i da će proći kao i svaka oluja posle čega će sve biti mirno i srećno.

Sanjati približavanje oluje je značajan simbol za buduće probleme koji će doneti privremeni bol dok oluja prođe.
Ako sanjate da tražite utočište od oluje znači da ćete prevazići najteže nevolje i probleme u vašem životu.
Ako sanjate da stojite na putu oluje i čekate sa raširenim rukama podrazumeva da ste spremni za bilo kakve izazove, da ih čekate i želite da ih se otarasite što je pre moguće.
Snovi o oluji gde ste na kiši ,vetru i slušate grmljavinu,boreći se da pobegnete označavaju da niste spremni da prihvatite nevolje koje se pojavljuju u vašem životu.
Ako ste čuli oluju u snu znači da ćete dobiti loše vesti o nečemu u bliskoj budućnosti. Trenutni problemi u životu mogu da dovedu do snova o nepogodama koje upozoravaju da budete mirni i spremni za probleme.

Snovi o olujama i nepogodama nisu ništa drugo nego signal za nevolje u bliskoj budućnosti, ali  su takođe i poruke da su ovi problemi privremeni.