Šta znači sanjati medveda

Sanovnik medved-Šta znači sanjati medveda

Sanjati medveda predstavlja nezavisnost, snagu, smrt i obnavljanje, i / ili vaskrsenje. Medvedi su predstavnici simboličnog ciklusa života.Takođe možda ćete prolaziti kroz period introspekcije i razmišljanja.Konkretno, ako imate u kući baku, onda to podrazumeva da je vaša baka dominantan lik u vašem životu.
U mnogim situacijama medved će predstavljati susret sa opasnim emocijama kao što su ljutnja ili bes ili sa opasnim situacijama.
Sanjati napad medveda označava bes i vašu nekontrolisanu agresivnost. Vi se osećate zarobljeno. Možda ste u pretećoj situaciji ili je neka ogromna prepreka pred vama ili je u pitanju neki nadmen i posesivni odnos.sanovnik medved

Kroz mnoge televizijske emisije i mnoge filmove o “prirodi”, koji su sada deo našeg šireg obrazovanja, možemo videti da je medved uglavnom usamljeno stvorenje, sposoban da živi sam i da preživi. Ovo, kao i njegova sposobnost da se uspravi i stoji kao čovek i drži svoje ruke podignute, mogu biti glavni faktori zbog kojih se u nekim snovima pojavljuje medved. U mnogim snovima medved uopšte nije vidjen i doživljen kao opasan i može se tretirati kao prijatelj.

Takodje kroz mnoge emisije o prirodi možemo videti medveda kao predivnu majku i zaštitnika.
Ako ste u snu videli polarnog medveda onda san označava buđenje.

Tri medveda, kao otac medved, majka medved itd: porodična situacija ili roditeljski odnos.
Jednom sam sanjao tri medveda i taj san mi je ostao u sećanju do danas,pregledao sam brojne sanovnike na engleskom i nemačkom dok nisam pronašao značenje baš ovog sna.”porodična situacija ili roditeljski odnos.”
Baš u to vreme kad sam sanjao tri medveda sam imao svadju sa roditeljima i tad sam napustio roditeljski dom zauvek…
Simboli snova uvek imaju smisao ali je gotovo uvek teško otkriti ga….