Šta znači sanjati miša

Sanovnik miš-Šta znači sanjati miša

SANJATI miša ukazuje na strah, blagost, beznačajnost i nedostatak snage.Javljaju se osećanja neadekvatnosti i straha od budućnosti.San može vam kaže da trošite previše vremena krijući se u senci nekog drugog. Alternativno, miš simbolizuje manje iritacije i neprijatnosti. Možda ste dopustili da sitni problemi ili beznačajna pitanja imaju prevelik uticaj na vas.San može biti asocijacija na kompjuterskog miša i vezuje se za rad ili virtuelni svet.

Videti mrtvog miša u snu znači da ne dozvoljavate manjim pitanjima i problemima da vam smetaju i da vam kvare život.Ti ne dozvoljavaš sopstvenim strahovima da te zaustave na putu do onoga što želiš.Alternativno, mrtav miš ukazuje da postoji nešto što ste ignorisali ili zanemarivali predugo.sanovnik mis

Ako sanjate da ubijate ili hvatate miša ukazuje na to da drugi prave veliku frku oko nekih manjih problema u vašem životu.

Ako ste videli mišju rupu u vašem snu ,onda san predstavlja skrivenu aspekt vaše ličnosti ili problem koji skrivate ne samo od drugih već kao da ga skrivate i od samoga sebe.Iako znate da je nezdravo da se izbegava ovaj problem,vi ćete isto i nastaviti.Budite svesni da će vas on mučiti povremeno barem preko vaše podsvesti, ako ga ne rešite.