Šta znači sanjati mačku

Sanovnik mačka-Šta znači sanjati mačku

Sanjati mačku simbolizuje nezavisni duh, ženstvenu seksualnost, kreativnost i moć.Mačka takođe predstavlja nesreću i lošu sreću.Ovaj simbol ima drugačiji značaj u zavisnosti od toga da li ste ljubitelj mačaka ili ne. Mačka može da ukazuje da vas neko vara ili se izdajnički ponaša prema vama.
Ako je mačka besna i agresivna, onda san sugeriše da imate problema sa ženskim aspektom svoje ličnosti.
Ako ste se plašili mačke u svom snu, onda san sugeriše da se plašite ženskih osoba bez obzira na vaš pol.Ako u snu vidite mačku bez repa, onda san znači gubitak nezavisnosti i nedostatak autonomije.

Ako sanjate da ne možete da pronađete svoju mačku san naglašava vaš nezavisni duh. Morate da omogućite sebi da budete slobodni i da ne dozvolite nikome da vas sputava.
Sanjati ugriz mačke simbolizuje uzimanje bez davanja.Takodje možda neko izražava strah ili frustraciju u vezi nekog posla, posebno ako nešto ne ide kako je planirano.
Ako sanjate da čuvate život mačke podrazumeva da ste povratili svoju nezavisnost i moć.sanovnik macka

Sanjati crnu mačku znači da imate neki strah u korišćenju svojih psihičkih sposobnosti takodje imate malo vere u intuiciju. Vi pogrešno možete povezati crnu mačku sa zlom, razaranjem i lošom srećom. Konkretno, ako vas crna mačka grize ili napada onda san znači da morate priznati ono što vaša intuicija pokušava da vam kaže. Više ne možete da je ignorišete. Nemojte se plašiti da se suočite sa situacijom.
Sanjati belu mačku,znači dolazak teških vremena.

Ako ste sanjali da mačka ubija miša, pauka ili neku drugu životinju ukazuje na to da ne izražavate svoju ženstvenost na zavodljiv i lukav način nego na skoro destruktivan način.
Ako ste u snu videli ili čuli da mačku ubijaju podrazumeva da vam nedostaje samostalnost i nezavisnost u nekoj oblasti vašeg života. Alternativno, san znači da odbijate da priznate svoju ženstvenu moć.
Sanjati mačke kako se igraju se odnosi na vašu energičnu prirodu. Vi treba da pokažete svoju razigranu stranu.