Sanovnik leteti

Sanovnik leteti-šta znači sanjati letetenje

Snovi letenja spadaju u kategoriju snova poznatih kao lucidni snovi .Lucidni snovi dešavaju se kada postanete svesni da sanjate. Mnogi sanjari opisuju sposobnost da lete u svojim snovima, kao uzbudljivo, radosno, i oslobađajuće iskustvo.

Ako letite sa lakoćom i uživate u sceni i pejzažu ispod, onda san sugeriše da ste na vrhu situacije.Porasli ste iznad nečega.To takođe može da znači da ste stekli novo i drugačije viđenje stvari.Leteći snovi i sposobnost da kontrolišete svoj let su predstavnici vašeg ličnog osećaja moći.

Imati poteškoća u letu ukazuje na nedostatak snage oko kontrole životnih okolnosti.Možda se borite da ostanete na vrhu ili na određenom kursu. Stvari poput dalekovoda, drveća ili planina mogu biti prepreke na koje nailazite u letu. Ove prepreke simbolizuju nešto ili nekoga ko je stajao na putu uspeha u vašem budnom životu. Treba identifikovati šta ili ko pokušava da vas spreči da se krećete napred.Teškoća letenja može biti pokazatelj nedostatka poverenja ili nekih oklevanja oko ostvarivanja neke zamisli. Morate da verujete u sebe i da se ne plašite.

Ako osećate strah kada letite u snu ili letite previsoko, onda san sugeriše da se plašite izazova i uspeha. Možda niste spremni da preduzmete sledeći korak ka poboljšanju života.

U stvarnosti, ne možemo stvarno da letimo, naravno. Dakle, takvi snovi mogu biti predstavnici stvari koje su izvan vaših fizičkih ograničenja. U vašem umu, možete biti bilo ko i bilo šta. Drugi način tumačenja sna “leteti” jeste da su ovi snovi simboli vašeg jakog uma i volje.Osećate se nendodirljivo i niko ne može da vam kaže da nešto nemožete da uradite i postignete. Takvi snovi vas sigurno ostavlaju sa velikim osećajem slobode.