Kosa šta znači sanjati kosu

Sanovnik-Kosa šta znači sanjati kosu

Videti kosu u snu označava seksualnost, muškost, zavođenje, senzualnost, sujetu… Ako je vaša kosa zamršena ili u loknama, onda je simbol neizvesnosti i konfuzije u vašem životu. Ako sanjate da pravite drastičnu promenu na svojoj frizuri, onda to znači da ćete napraviti drastični, novi pristup nekom problemu u vašem budnom životu. Ako vetar duva kroz kosu, onda san znači slobodu da se izraze osećanja potpuno nesputano.

Ako sanjate kraćenje kose  san sugeriše da imate gubitak u snazi. Možda smatrate da sanovnik kosaneko pokušava da vas ugrozi. Alternativno, možete doći do preoblikovanja vaših razmišljanje ili ambicije i eliminisanja neželjenih misli / navika.

Ako ste sanjali da ste češljali ili sredjivali kosu san sugeriše da ćete više vrednovati neku novu ideju, koncept,pogled na svet ili način razmišljanja. Možda ćete srediti svoje misli i sve dovesti u red poštujući samo realne  činjenice.Više bukvalno tumačenje ukazuje na vaše preterane  brige o vašoj slici o sebi i vašem izgledu.

Ako u snu osetimo nečiji miris kose san ukazuje seksualnu radoznalost i vašu potrebu za nekom čulnom stimulacijom. Imate mnogo da naučite o vezi. Kosa koja miriše podseća vas na neku osobu. Ako posegnete za tuđom kosom, onda san sugeriše da pokušavate da se povežete sa tom osobom na duhovnom ili intelektualnom nivou. To se odnosi i na simpatije i bratske ljubavi.