Konj – šta znači sanjati konja

Sanovnik konj-Šta znači sanjati konja

Sanjati konja simbolizuje snagu, moć, izdržljivost, zrelost i seksualnu potenciju. On takođe predstavlja snagu i fizičku energiju. Potrebno je da ukrotite divlje snage u sebi.Alternativno, videti konja u snu ukazuje da treba da budete manje arogantni i da “sidjete sa visokog konja”. Ako konj ima dve glave (jedna na svakom kraju), onda to podrazumeva da ste se povukli u dva različita pravca. Možda se vaša snaga i energija deli. Ili ste zbunjeni o nekoj seksualnoj stvari. Ako vidite mrtvog konja u svom snu, onda to znači da za nešto što ste u svom životu uspešno radili sada nemate.To može da se odnosi na situaciju ili vezu.sanovnik konj

Sanjati crnog ili tamng konja označava misteriju, divljinu i nepoznato.Vi tražite šansu ili rizikujete u nekoj nepoznatoj situaciji.On čak može da se odnosi na okultne snage.
Beli konj, označava čistotu, prosperitet i sreću.Ako sanjate da jašete na belom konju možda imate problema po pitanjima intimnosti i seksualnosti.

Ako sanjate da jašete konja san sugeriše da biste mogli doći na visoku društvenu poziciju ili poziciju moći. Alternativno, to znači da ćete postići uspeh na nepošten način.
Ako jašete konja koji je van kontrole, onda to znači da nemožete da kontrolišete svoje strasti.Ako ste videli krdo divljih konja u snu ,san označava osećaj slobode i nedostatka odgovornosti i dužnosti. Možda to ukazuje na vaše nekontrolisane emocije. Ako jašete divlje konje, onda to predstavlja neobuzdano seksualne želje.

Sanjati da razgovarate sa konjemodnosi se na znanje. Razmislite o značenju konja koji govori. Ako je konj crn, poruka može biti iz vaše podsvesti. Ako je konj plava, onda poruka može biti da vas očekuje tuga. Vi ili neko traži pomoć, ali ne zna kako da je dobije…