Kuća šta znači sanjati kuću

Sanovnik kuća-šta znači sanjati kuću

Kuća u snu predstavlja dušu i sopstvo. Specifične sobe u kući ukazuju na poseban aspekt vašeg psihe. U principu, potkrovlje predstavlja vaš intelekt, podrum predstavlja podsvest, itd Ako je kuća prazna, onda to ukazuje na osećanje praznine u vama.Ako se kuća menja, onda će se desiti neke lične promene i promena u sistemu verovanja.Ako sanjate da kuća nema zidove san predstavlja nedostatak privatnosti. Osećate da vam svako gleda preko ramena ili se meša u vaš posao. Ako živite sa drugima a vašem snu ste sami u kući ,san sugeriše da treba da preduzmete nove korake ka nezavisnosti. Morate da prihvatite odgovornost i da budete samostalniji. Ako ste izbačeni iz kuće, onda to predstavlja odbacivanje i nesigurnost. Osećate da su vas svi ostavili.

Sanjati neku napuštenu kuću znači da ste ostavili svoju prošlost. Vi ste spremni da idete napred ka budućnosti. Stara, trošna kuća u snu predstavlja vaša stara verovanja, stavove i kako ste mislili ili osećali. Situacija u vašem sadašnjem životu vas dovodi do tih istih starih stavova i osećanja. Ako vidite neuredne i / ili oronule kuće u snu, onda to podrazumeva da su mnogi aspekti vašeg života u haosu. Možda imate neku psihičku ili emocionalnu zbrku. Treba da se oslobodite ovih osećanja u cilju da povratite kontrolu nad trenutnom situacijom.

Ako sanjate da je vaša kuća oštećena san pokazuje vašu zabrinutost o stanju vaše kuće. Ako ste sanjali da čistite svoju kuću san označava vašu potrebu da se oslobodite svojih loših misli i oslobodite starih načina razmišljanja. Vi tražite samo-poboljšanje.Ako ste videli novu kuću u snu,san ukazuje da ulazite u novu fazu, odnosno novu oblast u vašem životu. Vi postajete emotivno zreli.

San u kome je vaša kuća obijena sugeriše da se osećate povređeno. To može da se odnosi na određene odnose ili trenutnu situaciju u vašem životu.

Sanjati da je kuća nestala ukazuje da se ne osećate prizemljeni. Osećate se iščupano u određenim okolnostima ili odnosima u vašem životu. Da sanjate da ste u kući nekog stranca ukazuje da postoji nešto što tek treba da otkrijete o sebi. To može da znači da postoje potisnuta sećanja, strahovi ili emocije sa kojima se ne suočavate.

Ako sanjate da je vaša kuća poplavljena i da voda raste u vašoj kući san sugeriše da postajete preplavljeni emocijama. Sanjati kuće pod vodom podrazumeva da ste veoma zadovoljni svojim emocijama.