Sanovnik otac-sanjati oca

Sanovnik otac-šta znači sanjati oca

Ako ste videli oca u snu to simbolizuje autoritet i zaštitu. To sugeriše da treba da imate više samopouzdanja. Razmislite o vašem odnosu  sa svojim ocem u budnom stanju i kako aspekti njegovog karaktera mogu uticati na vas.Ako ste sanjali da je vaš otac mrtav ,taj san upozorava da treba da nastavite sa oprezom da obavljate neke poslove ili stvari.

Sanjati da vas otac udara ili vi njega upredstavlja očajnički potrebu za većom bliskošću sa svojim ocem. Osećate da on ne mari dovoljno za vas i da vam ne pruža dovoljno emocija. Naročito je čest san u kome sanjar udara svog oca  gumenim predmetom što označava da šta god da radite,  da  nema značajan efekat na njega. Stvari se bukvalno samo odbijaju od njega.Veoma čest je i san u kome je otac  tukao sanjara, a to podrazumeva nedostatak emocionalne veze sa ocem. Ako sanjate da je vaš otac  ljut na vas, onda to znači da radite nešto što on ne bi odobrio.San može biti projekcija sopstvenog besa prema njemu. Postoje nerešena pitanja koja treba da budu razrađena.

Ako ste sanjali da vaš otac ima devojku ili ljubavnicu, iako je on i dalje u braku sa vašom majkom san znači da se osećate isključeni sa jednim od svojih roditelja.San može biti komentar na vaš lični  stav o braku.

Pokojni otac je potpuno isti simbol u snu jer naši roditelji zauvek žive u našem nesvesnom.

Sanjati oca da je umro simbolizuje gubitak,nečije zaštite i podrške u vašem budnom životu.