Pauk šta znači sanjati pauka

Sanovnik-pauk šta znači sanjati pauka

Ako ste videli pauka u svom snu onda san označava da se osećate kao autsajder u nekim situacijama. Ili možda želite da zadržite distancu i da se klonite od nečega što bi mnogima izgledalo kao dobro i primamljivo u vašoj situaciji.Pauk je takođe simbol ženske moći i figure brižne majke u vašem životu. Alternativno, pauk se odnosi na moćne sile koje vas štite od vašeg samo-destruktivnog ponašanja. Ako ubiješ pauka u svom snu, onda to simbolizuje nesreću i lošu sreću.

Ako ste sanjali pauka koji plete mrežu znači da ćete biti nagrađeni za svoj naporan rad. Bićete promovisani u vašem poslu ili priznati za ostvarenje teškog zadatka. Pauci su takođe simbol kreativnosti usled komplikovanih mreža koje prave.Negativno, pauci mogu da ukažu na Osećaj upletenosti ili zarobljenosti u lepljivoj ili nametnutoj vezi.Imate osećaj da neko ili neka situacija sisa život pravo iz Vas.
Alternativno, ako se pauk vrti i kreće po mreži u vašem snu, onda to može biti metafora za svetsku mrežu i globalne komunikacije.Ako ste videli jaja pauka u mreži ona ukazuju na to da niste u mogućnosti da u potpunosti priznate svoj potencijal.
ako ste sanjali da se pauk penje uza zid san označava da će vaše želja uskoro biti realizovana.

ako sanjate da vas je ujeo pauk to predstavlja konflikt sa majkom ili nekom dominantnom žensku figuru u vašem životu.San može biti metafora za ženske moći koje posedujete (ako ste žena)a koje vas mogu dovesti u nepriliku. Možda se osećate zarobljeni u nekom odnosu.
San u kome jedete pauka ili san u kome vam je pauk u ustima simbolizuje vašu kontrolu nad situacijom. Vi se ne plašite da dominirate u vezi.