Sanjati novac

Sanovnik novac-šta znači sanjati novac

Ako ste  videli ili zaradili novac u snu to ukazuje da je uspeh i prosperitet na dohvat ruke. Novac predstavlja poverenje, samopoštovanje, uspeh, ili vrednosti. Imate mnogo vere u sebe.Alternativno, sanovi o novcu odnose se na vaše stavove o ljubavi i pitanja srca. To je uobičajeni simbol seksualnosti i moći. Konkretno, pronalaženje novca pokazuje Vašu potragu za ljubavlju, ili za vlašću.

Ako ste sanjali da ste  izgubitli novac to sugeriše da vam nedostaje ambicija, snaga i samopouzdanje. Vi doživljavate nesreću i nazadovanje u vašem budnom životu. Takođe možda se osećate slabo, ranjivo i bez kontrole u vašem budnom životu. Davati  ili trošiti novac u snu je analogno davanju ljubavi. Tražite ljubav. ako biste u snu videli druge da davaju novac to sugeriše da se osećate ignorisano ili zanemareno. Neko ne obraća dovoljno pažnje i ne pokazuje dovoljno naklonosti prema vama.Ako ste prigrabili  ogromnu  gomilu novca, onda to označava nesigurnost ili sebičnost.

Sanjati da nemate novca ukazuje na strah od gubitka svog mesta u svetu. Vama nedostaje sposobnosti potrebne da se postigne neki željeni cilj. Ako zadužujete novac u svom snu, onda to sugeriše da ste podcenili svoje sposobnosti. Vi ne verujete mnogo u sebe.

Sanjati da vam ukradu novac upozorava da ste u opasnosti. Morate da budete oprezniji.  Alternativno, kradja novca znači da vam nedostaje ljubav. Vi ste očajni da budete prihvaćeni.

Sanjati da ste dobili pogrešan manji iznos  analogno je niskom samopoštovanju. Osećate se nedostojno ponekad. Ako primate više  nego što je trebalo, onda to ukazuje na vaš naduvan ego. Osećate pravo na određene stvari bez ikakvog osnova.