Sanovnik: Šta znači sanjati meso

Sanjati meso ukazuje da ćete ostvariti neki profit na poslu, ali značenje sna dosta zavisi od vrste mesa, načina na koji ste ga spremali i drugih detalja sna. Meso različitih životinja simboliše različite stvari, tako da čim se probudite, pokušajte da upamtite što više detalja sna kako bi analiza sna bila što tačnija.

Sanjati sirovo meso, obično predstavlja istrajnost vezanu za put kojim idete i sve ono što vas na tom putu obeshrabruje. Sa pozitivne strane gledano, sanjati kuvano meso,obično znači da ćete uskoro postići željene ciljeve.

Vrste mesa i njihovo značenje u snu

Ako sanjate kako kupujete meso, to znači da će vam se isplatiti nešto u šta ste uložili, možda čak i dobijete na lutriji.

Sanjati kako sečete meso znači da ćete uskoro ostvariti neki finansijski dobidak, možda i nasledstvom.

Sanjati kako jedete ili kuvate meso znači da ćete otkriti neku tajnu o nekom bliskom prijatelju.

Videti u snu pokvareno meso je znak da biste trebali da pripazite na svoje zdravlje.

sanovnik meso

Ako sanjate kako jedete meso, u zavisnosti od toga koje meso jedete (u smislu od koje životinje) takođe predstavlja različite stvari – ako jedete zmijsko meso, to znači da ćete pobediti svoje suparnike; jesti svinjetinu je predsznak da ćete na neki nelegalan način doći do para.

Sanjati kako jedete piletinu je dobar predznak ako ste žena, jer ćete se osloboditi nekog problema i briga koje vas muče duže vreme.

Ako sanjate kako jedete meso sa nekom starijom osobom, to znači da ćete uskoro po nečemu postati poznati u svojoj okolini. Sanjati kako jedete ljudsko meso znači da će vam neko uskoro zabiti nož u leđa.

Simbolika mesa u vašem životu

Kad god sanjate meso, to se odnosi na novčanu korist koju možete da tražite i dobijete.

Sanjati pokvareno meso je upozorenje o tome da biste trebali da proverite svoje zdravlje ili bar da počnete da se hranite zdravije i vodite zdraviji način života.

Sanjati kako jedete meso takođe govori o oporavku od neke duže i teže bolesti i tome da ćete biti mnogo energičniji. Ako sanjate meso, možete se opustiti kad su u pitanju problemi sa novcem, ili ćete bar dobiti hrabrost da se izborite za svoje što će doneti pozitivne promene.

Primer sna o mesu i tumačenje

Zamislite san u kom devojka ulazi u prodavnicu tokom noći i u prodavnici su police drvene, a ne metalne. Dok ide po prodavnici nailazi na deo sa mesom, sa životinjama i parčadima sirovog mesa kako vise na kukama na zidovima. Prilazi kako bi kupila meso, ali nikoga nema za štandom, tako da na kraju sama uzima da seče meso i nosi ga kući da ga kuva.

U ovom snu imamo dva važna aspekta: sirovo meso i sečenje mesa. Ovaj san govori o tome da morate da se borite za nešto kako biste dobili očekivani novac, ali ćete ga dobiti nakon nekog vremena.

Sanovnik – tumačenje snova na M