Svadba šta znači sanjati svadbu

Sanovnik svadba
šta znači
sanjati svadbu

San o svadbi, proriče novi početak ili promenu u vašem trenutnom budnom životu. San o svadbi je generalno pozitivan. Sanjati svadbeno veselje znači da ste doživeli neku tugu ili nesrećne okolnosti u bliskoj prošlosti. Ovaj san je često povezan sa negativnim posledicama koje su nastale zbog straha i briga u vašem budnom životu.
Ako sanjate da se udajete za vašeg dečka ili partnera onda to pokazuje da ćete biti srećni u životu neko vreme.

Sanovnik svadba
Pozitivne promene su u toku, ako …

Iskustvo je bilo pozitivno i ugodno.
Svadba je protekla bez ikakvih komplikacija.
Svadba u snu je učinila da se osećate srećno.
Pomogali ste na svadbi.
Niste bili suočeni s bilo kakvim nevoljama u ovom snu.

Novi počeci u vašem životu su potrebni ako ste u snu …

Ako ste izrazili bilo kakvu negativnost u svom snu.
Ako san nije učinio da se osećate prijatno.

Ako ste sanjali sopstvenu svadbu i da se udajete za vašeg sadašnjeg partnera (muž ili žena) još jednom, predstavlja bračno blaženstvo i sreću. Ovaj san može značiti novu bebu koja može ući u vaš život.
Ako ste videli venčanje u crkvi,san predstavlja vaše skrivene sposobnosti i talente koji još uvek nisu došli na svetlost dana i nisu priznati od drugih.
Loša svadba (ako stvari krenu naopako) je takođe simbol vaših emocija.

Ako prisustvujete svadbi ljudi koje nikada niste sreli onda to znači da će stvari u vašem životu ispasti dobro posle teškog perioda i finansijskih briga.

Ako vas očekuje sopstvena svadba u budnom životu taj san je povezan sa strahom od udaje/ženidbe.

Ako ste gost na svadbi onda ovaj san ukazuje na to da ćete da preuzmete nove izazove na poslu. Ako se vaše dete udaje onda to ukazuje da je vreme za vas da prestanete da brinete o stvarima koje se nisu desile još.
Ako u snu kupujete svadbeni poklon san pokazuje da postoji nešto u vašem životu za šta se vredi boriti. Ako u snu vidite svadbenu tortu onda san predskazuje uspeh za sve drage ljude oko vas – uživajte!