Šta znači sanjati policiju

Sanovnik policija-Šta znači sanjati policiju

Sanjati policiju simbolizuje strukturu, pravila, moć, vlast i kontrolu. Potrebno je da stavite tačku na svoje nemarno ponašanje inače ćete trpeti posledice. Alternativno, san se odnosi na propust u poštovanju ličnih obaveze i dužnosti.

San u kome sanjate da vas je uhapsila policija pokazuje da se osećate seksualno ili emocionalno uzdržano zbog osećanja krivice.San takodje može biti pokazatelj da se osećate zabrinuto zbog nečega.

San u kome ste policajac, predstavlja vaš osećaj moralnosti i savesti.San može poslužiti da vam pokaže na pravi put. Ako imate ponavljaje snova u kojima ste policajac, onda to može da znači da su vas vaša dela iz prošlosti akcije ostavila sa osećanjem krivice. Razmotrite svoje ponašanje i akcije u ulozi policajca. Ako je vaš san da ste u potrazi za osumnjičenim, onda to znači da je vaš bezobrazna i podmukla strana u sukobu sa vašim moralnim standardima.

Ako sanjate da imate poteškoća da pozovete policiju, sugeriše da tek treba da priznate svoju autoritarnosti u nekoj situaciji. Vi treba da preuzmete kontrolu u svom životu.

Ako sanjate policijski auto ,san ukazuje da imate unutrašnje nemire i da je potrebna intervencija sa strane da bi ste se umirili,potražite podršku od neke bliske osobe.