Zmija šta znači sanjati zmiju

Sanovnik-šta znači sanjati zmiju
Sanjati zmiju ili da ujed zmije znači skrivene strahove i brige koje vas ugrožavaju. Vaš san može da Vas upozorava na nešto u vašem budnom životu a da toga niste svesni ili da još nije pojavio. Alternativno, zmija se može posmatrati kao falusni simbol i time simbolizuje iskušenja, opasnu i zabranjenu seksualnost. Konkretno, videti zmiju na svom krevetu sugeriše da se osećate seksualno savladano ili seksualno ugroženo.Možete biti neiskusni, nervozni ili samo ne biti u stanju da napravite prvi korak. Ako se plašite od zmija, onda san označava vaše strahove povezane sa seksom, intimnošću i posvećenošću.Zmija se takođe može odnositi na osobe oko vas koje su nemilosrdne, i ne može im se verovati.
Kao pozitivan znak, zmije predstavljaju izlečenja, transformaciju, znanje i mudrost. Indikativna je samoobnova i pozitivna promena.

Ako ste u snu videli kožu zmije onda san predstavlja zaštitu od bolesti.

Ako ste videli zmiju sa glavom na oba kraja u svom snu ona ukazuje na to da ste krenuli u dva različita pravca. Vi se osećate preopterećeni i ne znate gde pre da krenete. Vaši postupci su kontraproduktivni. Možda san predstavlja neki komplikovani ljubavni trougao. Alternativno, san označava vaše želje za decu. Ako vidite dvoglavog zmiju u svom snu, onda se ona odnosi na saradnju i timski rad u nekoj vezi.zmije

Sanjati zmije bez glave ili bez ikakvih očiju podrazumeva da odbijajate da vidite opasnost u nekoj situaciji.

Prema Frojdovoj teoriji klasične interpretacije snova, zmija u snu predstavlja falusni simbol koji se može povezati sa muškom figurom, muškom energijom ili ličnom seksualnošću.
Značenje sna zmija,zmije

Snovi sa zmijom
sanovnik zmija ujed,ujed zmije
sanovnik zmija zelena,zelena zmija
sanovnik zmija u krevetu
sanovnik zmija velika,velika zmija
sanovnik zmija poskok
sanovnik zmija crna,crna zmija
sanovnik zmija bijela,bela zmija
sanovnik zmija mrtva,mrtva zmija
sanovnik zmija crvena,crvena zmija