Pas šta znači sanjati psa, pse

Sanovnik-Pas šta znači sanjati psa,pse
Sanjati psa simbolizuje intuiciju, lojalnost, darežljivost, zaštitu i vernost. San sugeriše da će vam vaše jake vrednosti i dobre namere omogućiti da idete napred u svetu i da će vam doneti uspeh. San pas takođe može predstavljati nekoga u vašem životu ko nosi ove kvalitete.

Alternativno, videti psa u svom snu pokazuje veštine da koje su u vama zanemarene ili zaboravljene. Ako pas laje i / ili reži, onda to ukazuje na neki unutrašnji konflikt unutar vas. To takođe može da ukaže na izdaju i nepoverenje.

Mrtav pas
Ako je pas mrtav ili umire, onda to znači gubitak jednog dobrog prijatelja ili pogoršanje vaših instikata. Takođe razmotrite zajedničke simbole u vezi sa rečju psa, kao što su vernost (“najbolji prijatelj čoveka”) i da se “tretira kao psa.”
U snu hraniti psa znači da ste negovanli staru veštinu ili talenat. To takođe podrazumeva da treba da uložite više vremena i truda u negovanju svojih prijateljstva. Ako sanjate da pas ima štence, onda se odnosi na vaše sposobnosti.

Ako ste čuli lajenje u snu to sugeriše da ste dosadni onima oko vas pa obratitie pažnju na razdražljivost i probirljivost.San može biti analogija na vaše sklonosti da naredjujete ljudima, umesto da pitate ili razgovarate ljubazno. Alternativno, lavež se odnosi na nesrećnog i nezadovoljnog prijatelja ili kolegu.

Ujed psa
Ako sanjate da vas pas ujede za nogu sugeriše da ste izgubili sposobnost da uspostavite ravnotežu u svom životu. Možete biti neodlučni u približavanju novoj situaciju, ili nemate jaku želju da krenete napred ka vašim ciljevima. Alternativno, san simbolizuje neverstvo.

Ako ste videli srećnog psa koji laje u vašem snu on simbolizuje zadovoljstva i društvene delatnosti.
Ako pas laje žešće, onda to predstavlja vašu naviku pravljenja zahteva i kontrole situacije oko vas. Alternativno, to bi moglo da ukazuje na neprijateljski raspoložene drugove.

Ako sanjate da kupujete psa san označava vašu tendenciju da kupujete svoje prijatelje ili komplimentima izdejstvujete usluge. Alternativno,san ukazuje na vašu potrebu da pronađete druženje. Ukoliko u snu vodite psa, onda to sugeriše da imate poteškoća u kretanju kroz neke situacije ili probleme.

Ako sanjate da nekom dajete ili oterate vašeg psa, onda to ukazuje da odluke i izbori koje sada pravite mogu biti pogrešno protumačene kao nelojalnost. Morate da uradite ono što je ispravno za vas i ne brinete o tome šta drugi misle o odluci. Alternativno, to znači odbacivanje prijateljstva.
Pregaziti psa u snu znači da izražavate sumnju u namere prijatelja. Možda se osećate izdanim.

Sanjati napad psa upozorava da neko za kog ste mislili da je vaš prijatelj pokušava da vas iskoriste.

Ako sanjate da oblačite psa san označava vaše pokušaje da zataškate sopstvene nedostatke karaktera i navike.
Ako ste videli da pas juri svoj rep ili trči okolo u krugovima u snu znači da ne upravljate situacijom na delotvoran način. Trošite previše vremena na jalovo rad.

San u kome pas jede zmiju podrazumeva da blizak prijatelj pokušava da vas spreči u donošenju loše odluke.
Sanjati psa sa dve glave znači da ste hiperbudni u vašem okruženju. S druge strane, san može da znači i da treba da budete svesni šta je oko vas.

Sanjati crnog psa
Crni pas simbolizuje tamne strane prijatelja.Tamna strana nekog bliskog tebi se otkriva iako se pretvara da je dobar prijatelj loše su njegove prave namere.

Beli passanjati psa
Ako ste sanjali psa ili pse bele boje san ukazuje da su namere vaših prijatelja čiste i istinite.

Besan pas,psi
Videti besnog psa u svom snu ukazuje na to da ćete biti verbalno napadnuti od strane onih za koje ste mislili da su vaši prijatelji.

Da sanjamo da ubije ludog psa ukazuje na to da ćete prevazići negativne stavove drugih.