Šta znači sanjati poljubac

Sanovnik-Šta znači sanjati poljubac

Sanjati poljubac označava ljubav, naklonost, mir, harmoniju i zadovoljstvo. Konkretno, ako sanjate o svom prvom poljupcu, onda to samo može biti anticipacija doživljaja vašeg stvarnog  prvog poljupca. Ovaj san je simbol ljubavi mladog i sveže romantike. Možda vam  san vam govori da treba da ubrizgate još malo romantike u vaš odnos na javi. Ako  ste videli druge da se ljube u vašem snu onda san ukazuje na to da ste se se uključili u tuđe  živote i lične odnose. Treba im dati malo prostora.

Ako se san završava baš kada vi treba da poljubite nekoga, onda to znači da niste sigurni oko osećanja koja imate prema nekoj osobi. Vi tražite neku vrstu odnosa sa tom osobom, ali niste sigurni.

Ako ste heteroseksualac a sanjate da  ljubite nekoga istog pola, onda to predstavlja samoprihvatanje. Vi priznajete i mušku i žensku stranu. Da sanjate da ljubite neki deo svog tela, takođe, predstavlja samoprihvatanje, kao i samoljublje.Želite da vas prihvate u ljubavi sa svim vašim nedostacima.

Ako sanjate da ljubite nečiju ruku ili neko ljubi vama ruku san označava poštovanje  i divljenje. Ako se ljube nečije noge  onda označava poštovanje i poniznost. Ako ljubite u obraz nekoga ili neko vas ljubi u obraz, a onda to označava obožavanja, ljubaznost, prijateljstvo i / ili poštovanje. Ako sanjate da ljubite nekoga u vrat ili obrnuto odnosi se na neometane strasti i požudu. Vi se predajete u svojim fizičkim željama.

Ako sanjate da ljubite svog bivšeg san ukazuje na to da ste ponovo u potrazi za pozitivnim iskustavima i dobrim vremenima u kojima ste u prošlosti delili ljubav .Taj san može biti izazvan nekim velikim promenama u vašem trenutnom odnosu.

Ako sanjate da  ljubite tuđeg dečka ili devojku označava vašu želju da budete u dobroj vezi i da doživite energiju ljubavi. Možda ste pomalo ljubomorni. Možda njihova ljubav budi vašu strast. Alternativno, san ukazuje na nedostatak integriteta na vašem odnosu sa njim ili njom.Ako steveoma  blizak prijatelj, onda to predstavlja vaše poštovanje i obožavanja za  prijatelja. To može ali ne mora značiti ljubavni interes za njega ili nju.

Ako sanjate da ljubite stranca,neznanca onda to predstavlja priznanje i prihvatanje potisnutih aspekata samoga sebe. Vaš san je jedno od samootkrivanja. Potrebno je da se bolje upoznate sa nekim aspektima svoje ličnosti.

Ako sanjate da  ljubite neku slavnu ličnost san označava vašu želju da budete uspešni. Razmislite šta su kvaliteti sa kojima možete povežete ovu slavnu ličnost .Alternativno, san može samo predstavljati vašu budnu fascinaciju ili opsednutost slavnima. Možda  fantazirate o idealističkoj romantici i ljubavi.

San u kome ljubite neprijatelja označava izdaju, neprijateljstvo ili pomirenje sa ljutim prijateljem. . Ako neko pokuša da te poljubi protiv tvoje volje, onda to znači da ti neko gura svoje ideje, uverenja i mišljenje u lice. On ili ona primorava te da uradiš nešto što stvarno ne želiš da uraditš. Ovaj san može da znači i da  odbijate da prihvatite neki potisnuti aspekt sebe.

Značenje sna poljubac