Deca šta znači sanjati dete

Sanovnik -Dete-šta znači sanjati dete,decu
Ako sanjate da ste opet malo dete san sugeriše daosećate teret u odraslom dobu. Vi pokušavate da pobegnete iz svoje svakodnevne odgovornosti i tražite nekog drugog da vas štit, brani i brine za vas.
Sanjati gubitak deteta predstavlja da gubite nadu. To takođe može da sugeriše da projekat ne radi kao što ste želeli.
Ako sanjate da ste odvojeni od vaše dece, onda san simbolizuje neuspeh u nekom ličnom nastojanju ili neuspeh u ostavrenju nekog ideala koji ste imali.

Deca u snu označavaju aspekt vas i vaše detinjaste osobine. Možda se povlačite nazad u detinje carstvo i čeznete za prošlošću. Vi pokušavate da uvek zadovoljite potisnute želje i neostvarena nadanja. Možda postoji nešto što treba da nadjete i negujete. Uzmite malo slobodnog vremena i razonodite unutrašnje dete u sebi. Alternativno, san može naglašavati vašu nevinost, čistotu, jednostavnost i bezbrižan stav. Ako se borite sa decom, onda to podrazumeva da potiskujete dete u sebi. Deca mogu predstavljati nekoga u vašem budnom životu (kolega, drug, brat, itd), koji se ponaša kao dete.
u snu zaboraviti deteukazuje na to da se osećate preplavljeni raznim budnim odgovornostima. Taj san vam govori da ste preterali se obavezama. Da sanjate vašu sopstvenu odraslu decu kao još uvek veoma malu ukazuje na to da ih i dalje vidite kao male i zavisne.