Sanjati devojku ili bivšu devojku

Sanovnik-Šta znači sanjati devojku,bivšu devojku,nepoznatu devojku,golu devojku…

Sanjati bivšu devojkuznači da kod vas postoji spremnost da prema nekoj osobi ispoljite osećanja kakva ste imali prema bivšoj.Priznali to sebi ili ne nije vam svejedno jer vam bivša dolazi u san.Ovaj san služi i kao upozorenje za trenutnu ili buduću vezu da ne ponovite iste greške koje ste napravili i da morate više da učite na iskustvima i sopstvenim greškama u svim situacijama.

Ako ste sanjali svoju devojku setite se emocija koje su pratile san,one predstavljaju kako se bez samoobmanjivanja osećate u vezi nje.

Ako ste videli nepoznatu devojku u svom snu to predstavlja vašu razigranu, nevinu, detinju prirodu. Alternativno, devojka predstavlja ženske kvalitete vašeg karaktera.Ako vam je nešto rekla to je poruka vašeg nesvesnog a ona često može biti zagonetka koju samo vi možete da rastumačite.

Sanjati golu devojku predstavlja podsvesne seksualne fantazije i želju za upoznavanjem svoje vile ili princeze.Veoma su bitna i osećanja koja prate ovaj san.Da li je to strah,ravnodušnost ili goruća seksualna želja.Strah pokazuje upalšenost od sopstvene seksualnosti,ravnodušnost poremećaj osećanja,a seksualna želja pokazuje samu želju i seksualni naboj a ovakve emocije i treba da prate ovaj san.

Sanovnik,devojka,bivša,devojka.