SANOVNIK DAVLJENJE,DAVITI SE,DAVLJENIK

Šta znači sanjati-davljenje,daviti se davljenik

Ovo je veoma čest san koji obično izaziva veliku količinu straha. Međutim, može da ima pozitivan značaj. Ovaj san može sugerisati snevaču da je preplavljen emocijama, starim nerešenim pitanjima, ili opterećen sadašnjom krizom.Ovaj san služi da probudi sanjara da svesno prihvat i počne da se efikasno nosi sa problemima i negativnostima u svom životu.
Po nekim psiholozima snovi davljenja ili borba za život u podmuklim vodama mogu da predstavljaju Vaš strah da će vas progutati snage skrivene u dubinama vašeg nesvesnog.Možda se vaše otvaranje nesvesnog odvija suviše brzo.Može biti korisno da pričate o svojim problemima i strahovima sa iskrenim prijateljem.

Možda će on ili ona biti u stanju da vam “drži glavu iznad vode”.San takođe pokazuje kako ste preplavljeni emocijama. Možda se plašite da tonete finansijski ili se davite u svojim teškoćama.Uverite se da su vam ‘noge na čvrstom tlu “pre nego što donesete bilo kakvu značajnu odluku.

Mistično značenje sna-davljenje,daviti se davljenik:

Posao će vam krenuti nizbrdo ako sanjate davljenje, ali ćete uspeti ako ste spašeni.Staro verovanje kaže da ako sanjate davljenika koga spašavate navućićete bes vodenih bogova i doneti sebi nesreću.