Šta znači sanjati svinju

SANOVNIK značenje i tumačenje sna o svinjama.Saznajte šta znači sanjati svinju

Sanjati svinju može simbolizovati pohlepu, tvrdoglavost, sebičnost, prljavštinu, halapljivost, prejedanje i slično.

Ako ste sanjali svinju, to se možda odnosi na neku osobu iz vašeg života, koja ima ove karakteristike.

Osobama koje vole svinje, ovakav san govori o pogrešnom verovanju u određene stvari ili ljude. Ako ste sanjali svinju, stvari možda nisu onakve kakvima se čine.

Svinje su i simbol promene.Sanjati dobro uhranjenu i zdravu svinju, može predskazivati neke pozitivne promene na poslu.

Dobro je sanjati više od jedne svinje, jer to govori da ćete imati više uspeha nego što ste očekivali.

Sanjati jednu svinju može ukazivati na dodatni prihod ili malu zaradu.

Svinje označavaju i neke pozitivne prilike koje će vam se ukazati. Vaša jedina uloga je da ih primetite i vredno radite na njihovom ostvarivanju, jer nećete imati drugu šansu.

sanovnik svinja

Sanovnik svinja – tumačenje i značenje

Sanjati da ste naleteli na svinju. Ako ste u snu iznenada naišli na svinju, to nije dobar znak. Možda će vam naići period nesreće i razočaranja u bliskoj budućnosti.

Sanjati da vas juri svinja.Sanjati da vas juri svinja je loš znak, očekuju vas veliki problemi i nevolje.Ako ste se u snu jako uplašili i probudili trebaće vam mnogo vremena da se iz ovih problema izvučete.

Sanjati svinju koja vas napada i grize.Ako vas u snu svinja napada i grize znači da vas očekuje opasnost i neki problem bilo finansijske ili zdravstvene prirode. Budite obazrivi sa ljudima koji vas okružuju, jer nisu svi dobronamerni iako za neke to nikad ne bi pretpostavili.

Sanjati svinju u kući. Ako ste sanjali o svinji koja vam je u kući, to je dobar znak koji ukazuje na dobro zdravlje. Možda ćete brzo ozdraviti, ako ste trenutno bolesni.

Sanjati prljavu svinju. Ukoliko ste sanjali prljavu svinju, to nije dobar znak. Možda označava vaše odnose i manjak poštovanja u vezama prema ljudima. Možda osećate kao da vas ne tretiraju onako kako zaslužujete. Takođe, može se desiti da neko bude neprijatan i grub prema vama, možda vaš ljubavni partner, ili neka druga bliska osoba.

Sanjati mršavu svinju. Ako ste sanjali loše uhranjenu svinju, to je obično loš predznak. Ovaj san obično ukazuje na probleme sa decom ili podređenima na poslu. Ovakav san može biti znak finansijskog i profesionalnog razočaranja.

Sanjati nezdravu svinju. Ukoliko ste sanjali svinju koja izgleda bolesno, to može govoriti o problemima na poslu, koji se lako rešavaju uz pomoć vaših kolega.

Sanjati zdravu i dobro uhranjenu svinju. Ako ste sanjali svinju, koja je izgledala zdravo i dobro uhranjeno, to je veoma dobar znak. Možda vam se spremaju neke unosne promene u poslu, u bliskoj budućnosti. Takođe, može ukazivati na potencijalno nove poslovne veze i lukrativne dogovore.

Sanjati da hranite svinju. Ukoliko ste u snu sanjali svinju, to može otkrivati vaše sposobnosti da se spasite. Možda ste po prirodi lukavi, ali je verovatnije da svesno obezbeđujete bolju budućnost za sebe i svoju porodicu.

Sanjati da hranite više svinja. Ako ste u snu hranili više svinja, to je dobar znak koji ukazuje na poboljšanje vašeg zdravlja.Ako su svinje jele iz vaše ruke, to znači da ćete postići uspeh sami, bez ičije pomoći.Ako svunje nisu htele da jedu, to može govoriti o nekim budućim sukobima.

Sanjati svinju sa prasićima. Ukoliko ste u snu videli mama svinju i prasiće, to je dobar znak koji predviđa sreću. Možda ćete imati prilike da započnete unosan posao. Ovaj san je znak postepenog povećavanja plate i finansija.

Sanjati svinju kako skviči. Ako ste u snu čuli svinju kako reži ili skviči, to nije dobar znak. Ovaj san može značiti da ćete uskoro čuti neke loše vesti, verovatno o nekom prijatelju kog dugo niste videli, a koje vam mogu doneti tugu i bol.

Sanjati da posmatrate svinju iz daleka. Ukoliko ste sanjali da gledate svinju iz daleka, to je dobar znak. Ovaj san obećava uspešan period koji vam predstoji. Iskoristite ga na najbolji mogući način. Možda ćete imati mogućnost da obezbedite budućnost za sebe i svoju porodicu.

Sanjati da jašete svinju. Ako ste u snu jahali svinju, to govori o mogućnosti učestvovanja u neobičnim i ekscentričnim aktivnostima u bliskoj budućnosti.

Sanjati nekoliko svinja. Ako ste videli nekoliko svinja u snu, to može biti upozorenje. Možda vam je ugrožena reputacija na neki način, zbog vaših akcija i odluka. Možda ćete početi da se ponašate neprikladno, zbog čega će ljudi oko vas prestati da vas poštuju.

Sanjati da koljete ili ubijate svinju. Ukoliko ste u snu zaklali svinu da biste je jeli, to je zapravo dobar znak, koji predviđa dobre poslovne odnose, koji vam mogu značajno poboljšati finansijsko stanje.

Sanjati da pečete svinju ili prase. Ovakav san može označavati dubinski preobražaj kroz koji prolazite. To je promena na bolje, pošto želite da se rešite sve negativnosti u životu.

Sanjati svinjsku glavu na tanjiru. Ako ste sanjali očišćenu svinjsku glavu, serviranu na tajiru, takav san vam govori o potrebi da se aktivirate i završite sve nedovršene poslove.

Ovaj san može predstavljati i neku uticajnu osobu koja bi mogla da vam pomogne finansijski.

Sanjati da odsecate svinjinu glavu. Ako ste sanjali da odsecate glavu svinje, to obično nije dobar znak. Ovaj san se može odnostiti na neke opasnosti koje vas čekaju u bliskoj budućnosti, pa bi bilo pametno da izbegavate rizične situacije.

Ako je glava svinje bila krvava, to je upozorenje na potencijalno razočaranje i propadanje planova.

Sanjati da prodajete svinju. Ukoliko ste u snu prodavali svinju, to je dobar san koji govori da ćete konačno dobiti nešto što ste oduvek želeli, ali da ćete ipak morati da uložite svoje vreme i trud.