Sanovnik ljubiti se – šta znači sanjati poljubac

Snovi o ljubljenju su veoma česti. Gotovo je svako imao nekoliko takvih snova. Ljubiti se u snu može biti znak ljubavi, harmonije, zadovoljstva, mira i naklonosti.Sanjati ljubljenje može ukazivati na potrebu za više romantike u životu.

Ljubiti se u snu je obično znak sreće i ispunjenosti.

Ako se probudite iz sna u kom ste se skoro poljubili sa nekim, to može značiti da niste sigurni u osećanja te druge osobe prema vama.

Ako vam ljubljenje sa nekim nije prijalo, to može ukazivati na anksioznost i nezadovoljstvo u životu.

Ukoliko vidite da se neko drugi ljubi, to vam podsvest govori da previše zabadate nos u tuđa posla.

Snovnik ljubljenje – značenje i interpretacija

Sanjati da ljubite nekoga ili da vas neko ljubi. Ako ste sanjali da ljubite nekoga ili da vas neko ljubi, to može značiti da vas u bliskoj budućnosti očekuju romansa i strast.

Ponekad je ovakav san znak da treba da provedete neko vreme opuštajući se i brinući o sebi za promenu.

Sanjati da nekoga strastveno ljubite. Ako ste nekoga poljubili strastveno u snu, to može značiti da ste nezadovoljni životom. Možda je vreme da napravite neke promene.

Sanjati ljubljenje partnera u javnosti. Ukoliko ste u snu ljubili svog partnera u javosti, to može ukazivati na to da ste otvoreni i da lako iskazujete emocije.

Sanjati da ljubljenje partnera u mraku. Ako ste sanjali da ljubite partnera na mračnom mestu, to može biti znak upozorenja na njegovo ili njeno ponašanje. Možda vaš partner ulazi u neke aktivnosti koje vi ne odobaravate.

Sanjati da ljubite nepoznatu osobu. Ukoliko ste u snu poljubili nekoga koga ne poznajete, to može biti upozorenje, da ste se upleli u nešto u šta obično ne biste i što ni vi sami ne odobravate. Možda ćete uraditi nešto zbog čega ćete odmah zažaliti. Možda će vaše akcije nepopravljivo ugroziti vašu reputaciju.

Ako je nepoznata osoba iz sna veoma privlačna, takav san može otkrivati vaše potisnute emocije i želje. Možda želite da budete u vezi sa nekim i budete intimni sa tom osobom.

Ovaj san može ukazivati na to da postajete otvoreniji za potencijalne veze i da ste spremniji da pružite šansu novim iskustvima.

Sanjati da ljubite dete. Ako ste u snu poljubili dete, to obično predviđa mirne momente i odmor u narednim danima. Možda ćete konačno, imati vremena za sebe.

Sanjati da ljubite decu. Ako ste sanjali da ljubite decu, to je dobar znak koji ukazuje na sreću i zadovoljstvo koje sledi u bliskoj budućnosti. Verovatno nećete imati nikakvih problema i konačno ćete moći da se opustite i izbacite akumulirani stres iz prethodnog perioda.

Sanjati da ste uhvaćeni dok ste ljubili nekoga. Ukoliko ste u snu uhvaćeni dok ste se ljubili, to je obično loš znak koji ukazuje na izdaju ljudi kojima inače, puno verujete. Možda ste okruženi ljudima koji se samo prave da su vam prijatelji, i čekaju sansu da vas prevare na neki način. Možda ćete biti razočarani njihovim akcijama.

Sanjati da ljubite nekoga koga volite. Ako ste sanjali da ljubite nekoga koga u životu stvarno puno volite, to je dobar znak koji govori da ćete verovatno uskoro ostvariti neki vrlo važan cilj u životu. Ovaj san vas podstiče da uložite još malo truda, pošto je uspeh na vidiku.

Ponekad, ovakav san može govoriti da imate posebnu vezu sa tom osobom u pravom životu.

Sanjati par koji se ljubi. Ukoliko ste sanjali par koji se ljubi, to može biti loš znak koji ukazuje na nesrećne događaje u životu. Možda će vam se desiti nešto neprijatno, što će ostaviti trajne posledice na vaš privatni ili profesionalni život.

Sanjati da ljubite životinju. Ako ste u snu poljubili životinju, to vam govori da ćete u bliskoj budućnosti biti srećni i da ćete naći unutrašnji mir.

Sanjati ljubljenje stranca. Ljubiti u snu stranca, to je dobar znak koji predviđa uspeh i pobedu nad rivalima.

Sanjati da ljubite nekoga u ruku. Ako ste poljubili nečiju ruku u snu, to može biti loš predznak koji označava ponižavanje i sramotu u danima koji dolaze.

Sanjati ljubljenje stopala. Ukoliko ste u su nekome ljubili stopala, to nije dobar znak, pošto govori da nekoga ne tretirate kako treba. Možda će vas neko poniziti ili vam naneti nepravdu. Ovakve situacije nose puno stresa i anksioznosti u bliskoj budućnosti.

Sanjati poljubac u vrat. Ako ste sanjali da nekome ljubite vrat, ili da neko ljubi vaš vrat, to je znak velike strasti i seksualne želje koju osećate.

Sanjati poljubac u obraz. Ako ste u snu nekoga poljubili u obraz, to može ukazivati na prijateljstvo, poštovanje ili čak, obožavanje, tj. divljenje osobi koju ste poljubili.

Sanjati ljubljenje u usta. Ukoliko u snu  nekoga ljubite u usta, to obično označava poboljšanje komunikacije u skorijoj budućnosti.

Ovakav san može označavati da čekate neke važne vesti o poslu, ili da čekate odgovor na neko važno pitanje koje ste postavili.

Sanjati da ljubite nečiju devojku ili momka. Ako ste sanjali da ljubite nečijeg partnera, to može otkrivati vašu želju da se zaljubite i da budete u ozbiljnoj vezi sa nekim.

Možda ovo govori da ste ljubomorni na nečiju sreću u ljubavi.

Ponekad je u pitanju znak neprikladnog ponašanja i manjak integriteta.

Sanjati da ljubite supružnika. Ako ste sanjali da ljubite svoju ženu ili muža, to je dobar znak koji govori o tome koliko ste srećni u braku, puni ljubavi i u harmoničnim odnosima.

Sanjati da ljubite neprijatelja. Ako ste ljubili nekoga koga smatrate neprijateljem, to je zapravo dobar znak, koji govori da ćete konačno naći kompromis sa tom osobom. Možda čak i razrešite konflikt koji imate.

Sanjati da ljubite prijatelja. Ako ste sanjali da ljubite bliskog prijatelja, to znači da zaista poštujete i čak se divite toj osobi.

Doduše, ovaj san može značiti i da vam fali emotivne bliskosti, koja vam verovatno fali u stvarnom životu.

Ponekad, ovakav san govori da pored prijateljskih, gajite i romantična osećanja prema toj osobi.

Sanjati da ljubite poznatu osobu. Ukoliko ste u snu poljubili nekoga ko je poznat, to govori da imate želju da uspete u životu. Možda biste hteli da imate neke osobine kao ta ličnost.

Ali ponekad, ovaj san samo otkriva da ste fascinirani tom poznatom osobom.

Sanjati da neko pokušava da vas poljubi na silu. Ako ste sanjali da neko želi da vas poljubi protiv vaše volje, podsvest vam možda govori da vas neko tera da uradite nešto što zapravo ne želite.

Ili označava da vam ta osoba govori svoje stavove vrlo direktno i da vam se to ne sviđa.

Sanjati da ljubite nekoga koga ne biste smeli. Ako ste u snu poljubili nekoga koga ne biste smeli, to znači da osećate krivicu zbog nečega. Možda imate neke tajne koje krijete.