Šta znači sanjati med

Šta znači sanjati med ?

Sanjati med može predstavljati novac, ljubav, napredak ili bogatstvo koje stičete dobrim poslovnim partnerstvom ili uspešnim poslom.

Ako ste pobožna osoba, sanjati med može predstavljati užitak u religioznom načinu života i dobre namere, dok za ljude koji nisu skloni religiji obično predstavlja zaradu kroz težak rad.

Sanjati kako med pada sa neba poput kiše, to predstavlja dobar socijalni poredak, moralne standarde, lakoću, religioznost, blagoslove i obilje.

Med u snovima takođe može predstavljati muža ili ženu, odnosno njihovu intimnost, odmor ili najavu braka. Ipak, sanjati med takođe može predstavljati i nemir, nevolje, lošu narav, ljubomoru ili brigu o podlosti drugih ljudi, jer med takođe privlači i muve i ose.

Čist med u snu predstavlja olakšanje nakon depresije ili oporavak nakon nervnog sloma, ili čak i rođenje deteta, a za udovicu može značiti i udaju nakon perioda žaljenja za pokojnim mužem.

Sanjati med takođe može predstavljati i novčani dobitak ili čak i poklonjen novac u dobrotvorne stvrhe, kao i znanje koje se stiče izučavanjem inovacija i razjašnjavanjem sumnji ili neki konačan zaključak o nečemu o čemu se dugo mozgalo.

Sanjati kako jedete med znači da je potrebno da budete iskreniji sa svojim prijateljima. Takođe govori o emotivnoj, senzitivnoj prirodi.

Sanjati čist med takođe može značiti teško zarađen novac, lekove ili sastanak i užitak sa voljenom osobom. Lizati ili jesti med u snu je obično predznak braka. Ako sanjate kako jedete med sa hlebom i puterom, to je predstak bogatstva u životu.

Islamski sanovnik med

Sanjati med po islamskom sanovniku znači…

Med: predstavlja osobu koja je uštedela dosta novca. Ponekad je to bogatstvo nasleđeno ili se očekuje nasledstvo. Med je takođe simbol znanja iz Kurana. Bilo koji slatkiši napravljeni od mena ili šećera predstavljaju materijalno bogatstvo.

Sanovnik med – Povezani snovi

Med: sanjati kako vidite med znači da ćete uskoro doći do veće sume novca. Ako vidite proceđen med, to takođe predstavlja bogatstvo i lakoću, ali će tu ipak biti nekih mutnih radnji koje će vas mučiti. Sanjati kako jedete med je predskazanje da ćete uskoro dobiti i ljubav i novac.

Med/košnica: kao isceljujuća namirnica, med ima moć da nas regeneriše. Zato simboliše kako besmrtnost tako i preporod. Košnica je simbol savršene strukture.

Med/košnica: smatra se da je med simbol plodnosti i polne zrelosti. Ako sanjate med to može značiti da ulazite u period kada ste mnogo „plodniji“ u svakom smislu i na svim poljima.

Med/košnica: med uvek predstavlja slatkoću i zadovoljstvu. Sanjati med, posebno ako sanjate kako ga jedete, znači da želite neku vrstu zadovoljstva. Slično tome ovo govori o našim osećanjima i tome da prolazimo kroz neko prijatno iskustvo.

Med: slatke reči i namere koje nailaze na odobravanje kod drugih.

Pčela koja pravi med: marljiv radnik koji se odlično slaže sa drugima.

Med: 1. Čistota i zadovoljstvo; 2. Velik uspeh u poslu, posebno uz pomoć drugih; 3. Potisnuta potreba za boljom komunikacijom sa drugima i izražavanjem svojih potreba

Med: simbol biblijskih zakona, učenja i božjih zapovesti.

Med: lepa iskustva i dobro zdravlje.

Med: Predznak prosperiteta: „Zemlja koja pluta na medu i mleku“ je bila obećana Jevrejima.

Med: uopšteno značenje – med je znak božje milosti, bogatstva, obilja, prosperiteta i luksuza. Bog nam daje mnoge darove dajući nam med. Ova namirnica se uvek smatrala luksuznom i znakog mogatstva. Ako imate novca, sigurno jedete med!

„Kiša“ meda i mleka: sanjati mešavinu meda i mleka ili maslinovog ulja predstavlja nagradu od samog Alaha koja će uskoro doći. Slično tome, bilo kakava vrsta kiše je predznak  Alahove milosti i darova.

Med: med je simbol čistoće, legalno stečenog novca i uspešnog ozdravljenja.

Pčela koja pravi med: simbol blagoslovljenog sina, pažljivog i opreznog.