Sanjati ženski polni organ

Šta znači sanjati ženski polni organ

Seksualnost, reprodukcija i skriveni potencijal simboličke su predstave sna u kome se pojavljuje ženski polni organ. Kako je vagina skrivena u telu, često se predstavlja kao kutija, fioka u komodi ili kutija za nakit.
Mnogo slikovitiji snovi javljaju se u vreme ovulacije, što je po mom mišljenju povezano s činjenicom da sam kreativnija u budnom stanju u to vreme. Žena koja je ovo rekla povezuje ovulaciju s vrstom i osobinom svog sna.
Kad sam u ovulaciji, izgleda da imam ciklus snova o tome kako sam trudna, da se porađam ili da imam bebu. To izgleda odražava moju zabrinutost u određeno vreme u toku meseca. Ti snovi su veoma izražajni i uvek se budim u šoku.
Kad zabeležite svoj san, zabeležite i detalje o svom menstrualnom ciklusu. Kasnije proverite dnevnik snova i pogledajte kako vaši snovi odražavaju hormonske promene u vreme ovulacije.

ASOCIJACIJA za lakše tumačenje sna ženski polni organ
Vagina dentate, “zubata vagina”. psihološki je pojam koji se odnosi na ideju da su usta i vagina u simboličnoj seksualnoj vezi. Zubi se vezuju za muški strah od povrede penisa tokom penetracije.