Sanjati pluća

Šta znači sanjati pluća

PLUĆA OMOGUĆUJU TELU DA “dođe do daha”.Pluća su kao mehovi za telo: održavaju telesnu energiju na potrebnom nivou i omogućuju nam da dišemo i radimo. Uspevate li da u svakodnevnom životu dođete do daha?

Strastveni pušač sanjao je da je video svoja pluća i da su bila crna. Ta slika iz sna uticala je na njegovu odluku da prestane da puši, i bez obzira na to da lije bilo u pitanju upozorenje na neminovnu bolest ili ne, pomoglo je
sanjaocu da učini nešto dobro za sebe. Kada imate plućnu infekciju, zapaljenje pluća ili bronhitis, možete sanjati vodu. To je simbol nakupljanja tečnosti ili sluzi u plućima.

Dah je odvajkada povezivan s “dušom” ili “duhom”, zato što je dah vidljiva životna sila. Znamo da kad osoba poslednji put udahne, njen život na ovom svetu prestaje.
Za Kineze pluća su sedište čestitosti i izvor naših unutrašnjih razmišljanja.

ASOCIJACIJA
Parkovi u gradovima, poput čuvenog londonskog Hajd parka ili njujorškog Sentral parka, često se nazivaju „plućima grada”, jer oni ljudima pružaju prostor u kom mogu da dišu, daleko od buke i zagađenja gustog saobraćaja. Da li je vaš san izraz vaše zabrinutosti za zelene površine i pitanja zaštite životne sredine?